Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

ΔΗΣΥ - Αυγενάκης: Η απελευθέρωση των φορτηγών – βυτιοφόρων ΔΧ θα πρέπει να εφαρμοστεί απρόσκοπτα

"Παρά τις τρεις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας περί «επαγγελματικής ελευθερίας» στον κλάδο των μεταφορών, αλλά και την από 30/10/2011 υποχρέωση της χώρας για το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων, έναντι των εταίρων της, σήμερα ακόμα συζητούμε την απελευθέρωση των φορτηγών – βυτιοφόρων ΔΧ".

Αυτό τονίζεται σε ανακοίνωση του Λευτέρη Αυγενάκη, τομεάρχη Μεταφορών, Υποδομών και Περιβάλλοντος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, για την απελευθέρωση των φορτηγών – βυτιοφόρων ΔΧ και επισημαίνεται:

"Η αναβλητικότητα της προηγούμενης κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, που έφερε τη χώρα στο χείλος του γκρεμού, αλλά και τα «τερτίπια» των μελών της νέας κυβέρνησης συνεργασίας, θέτουν σε κίνδυνο την εξυγίανση της οικονομίας και εκθέτουν τη χώρα απέναντι στους δανειστές μας.

Η απελευθέρωση των φορτηγών – βυτιοφόρων ΔΧ θα πρέπει να εφαρμοστεί απρόσκοπτα, καθώς έτσι δίνεται η ευκαιρία σε νέους επαγγελματίες να δραστηριοποιηθούν στο κλάδο των μεταφορών και μάλιστα με μη ρυπογόνα οχήματα. Το αρμόδιο υπουργείο θα πρέπει να μελετήσει άμεσα τους όρους ανοίγματος του επαγγέλματος με βάση τις ανάγκες της αγοράς, τα ευρωπαϊκά δεδομένα, αλλά και τον εκσυγχρονισμό του επαγγέλματος."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...