Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Ο Άκης Παυλόπουλος στο τιμόνι των ειδήσεων του...

Αλλάζει επαγγελματική στέγη ο Άκης Παυλόπουλος, χωρίς να αποχωρίζεται το δελτίο ειδήσεων.

Έτσι, μετά το ALTER έκανε μια σειρά από διαπραγματεύσεις που είχαν ευτυχή κατάληξη γι΄αυτόν αλλά και τους πιστούς θεατές του, που σίγουρα θέλουν να τον ξαναδούν.

O Άκης Παυλόπουλος επιστρέφει στην τηλεόραση, καθώς από την την ερχόμενη Δευτέρα αναλαμβάνει την παρουσίαση του "Αποκαλυπτικού Δελτίου" στο κανάλι Extra 3, μετά την αποχώρηση του Γιάννη Παπαγιάννη.

Ο Άκης Παυλόπουλος, μάλιστα, έκανε χθες την πρώτη του εμφάνιση στις εγκαταστάσεις του καναλιού στο Περιστέρι, όπου συνάντησε τον ιδιοκτήτη του καναλιού Φίλιππο Βρυώνη και τον γενικό διευθυντή Μάκη Γιομπαζολιά. Οι πληροφορίες θέλουν τον γνωστό δημοσιογράφο να συμφώνησε για την επιστροφή του στην τηλεόραση, με ιδιαίτερα μειωμένες αποδοχές σε σχέση με εκείνες που προέβλεπε το συμβόλαιο του στο Alter.

Όσο για τον Γιάννη Παπαγιάννη, συμφώνησε σε συναινετική λήξη της συνεργασίας του με τον τηλεοπτικό σταθμό Extra 3, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες πρόκειται άμεσα να βρεθεί στη θέση του παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...