Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Στέφανος Κορκολής: Παντρεύεται για τρίτη φορά!

Tα σκαλιά της εκκλησίας για τρίτη φορά θα ανέβει ο Στέφανος Κορκολής, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star.

Ο 46χρονος συνθέτης είναι ζευγάρι εδώ και επτά χρόνια με τη Ρωσίδα τραγουδίστρια, Λίντα Γκέιμαν. Η αγγελία γάμου του ζευγαριού δημοσιεύτηκε σήμερα, Πέμπτη 5 Ιανουαρίου, στην εφημερίδα «Αυγή»:

«Ο Στέφανος Κορκολής του Ιωάννη και της Αντωνίας, το γένος Κωνσταντίνου Δούκα, που γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στην Αθήνα, και η Σβετλάνα Γκέιμαν του Λεβ και της Αλεξάνδρα, το γένος Ντίτλοβα Μπασίλι, που γεννήθηκε στο Κεντάου Καζακστάν και κατοικεί προσωρινά στην Αθήνα, πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος θα γίνει στο Χαλάνδρι» αναφέρει συγκεκριμένα η αγγελία.

Ο Στέφανος Κορκολής έχει στο ενεργητικό του ήδη δυο γάμους στο παρελθόν (με πιο γνωστό αυτόν με τη Βικτώρια Καϊμακτζόγλου) κι έναν αρραβώνα. Η γνωριμία του ζευγαριού έγινε το 2005, όταν ο Έλληνας μουσικοσυνθέτης ανέλαβε την παραγωγή και την ενορχήστρωση ενός δίσκου της Λίντα. Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος και από τότε είναι μαζί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Star, η ημέρα που θα γίνει ο γάμος δεν έχει γίνει γνωστή, αφού ο ίδιος ο Στέφανος Κορκολής (στη φωτό με την Χατζηβασιλείου στο "Πάμε Πακέτο") θέλει να την κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...