Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Τέλος για την «Εξέδρα των Σπορ»


Ο εκδότης της αθλητικής εφημερίδας «Εξέδρα των Σπορ» αποφάσισε σήμερα την αναστολή έκδοσης της.

Οι εργαζόμενοι εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία αναφέρουν :

Σήμερα στις 17:30 πληροφορηθήκαμε ότι ο εκδότης της «Εξέδρας των Σπορ» Μιχάλης Ανδρουλιδάκης αποφάσισε την αναστολή της έκδοσης της. Πλέον επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματος μας και αναμένουμε από την εργοδοσία την αυτονόητη συνέπεια στις οικονομικές της υποχρεώσεις.

Η ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ «ΕΞΕΔΡΑΣ»


Πρώτα δεδουλευμένα και μετά δουλειά...

Μπορεί ο Μιχάλης Ανδρουλιδάκης όπως τόνισε και στο gazzetta.gr να είναι σίγουρος πως η «Εξέδρα» την Δευτέρα θα είναι κανονικά στα περίπτερα, ωστόσο οι εργαζόμενοι έχουν αντίθετη άποψη.

Συγκεκριμένα ξεκαθαρίζουν πως δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψουν στην δουλειά, αν πρώτα δεν τους έχουν δοθεί τα χρωστούμενα, δεν ακυρωθούν οι όποιες απολύσεις και αν δεν υπάρξουν εγγυήσεις για την ασφάλιση των εργαζομένων που αυτή την στιγμή δεν υπάρχει. Τονίζουν μάλιστα πως σε αντίθεση με όσα μας ανέφερε ο εκδότης της εφημερίδας αναφορικά με τον χρόνο εξόφλησης, σε αυτούς έχει πει πως τα χρήματα θα τα πάρουν έως το τέλος του μήνα και σε μία το πολύ δύο βδομάδες.

Σήμερα μάλιστα συστάθηκε και εργασιακή επιτροπή πέντε μελών η οποία και εκλέχθηκε παμψηφεί. Στην συνέχεια υπήρξε και η πρώτη συνέλευση εργαζομένων στην «Εξέδρα» στην οποία έδωσαν το παρών οι Δημήτρης Τρίμης (πρόεδρος ΕΣΗΕΑ), οι νομικοί εκπρόσωποι της Ένωσης, η γραμματέας Μαρία Αντωνιάδου και μέλη του διασωματειακού.

Οι εκπρόσωποι των Ενώσεων άκουσαν τα προβλήματα των εργαζομένων και αποφάσισαν πως θα κάνουν ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του Ανδρουλιδάκη για να διασφαλιστούν τα δεδουλευμένα και χρωστούμενα σε εργαζόμενους και ταμεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...