Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

"Ολα άψογα" ή αλλιώς De Puta Madre στο Γκάζι

"Ολα άψογα" ή αλλιώς De Puta Madre αυτήν την Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου, στο Γκάζι. Ο Ilan Fernandez, ιδιοκτήτης της πασίγνωστης φίρμας De Puta Madre 69, με τα Τ-shirts με τα εκκεντρικά σλόγκαν που εξιτάρουν -κι επιλέγουν διασημότητες διεθνούς βεληνεκούς όπως η Madonna κι ο Snoop Dogg- επισφραγίζει τη συμφωνία του με την γνωστή και άκρως επιτυχημένη εταιρεία Pournaras LTD, για την εκ νέου διάθεση των ρούχων του στην Ελλάδα, με μία μεγάλη φιέστα στο Villa Mercedes.

Ο Θέμης Γεωργαντάς, κορυφαίος connoisseur των decks, θα σολάρει στην κονσόλα και το γνωστό μοντέλο Στέλλα Γιαμπουρά θα μυήσει το κοινό στη φιλοσοφία των De Puta Madre ούσα στα ηνία της παρουσίασης του fashion show της φίρμας για τη σεζόν Άνοιξη - Καλοκαίρι 2012 - ένα show που σίγουρα θ' απογειώσει την αδρεναλίνη.

Φυσικά, ομοβροντία φλας αναμένεται να προκαλέσει η εμφάνιση του special guest της βραδιάς Ilan Fernandez, o oποίος είναι προσκεκλημένος του Αντώνη Πουρνάρα, στο πλέον Starlight πάρτι του Θέμη Γεωργαντά, ενώ από τα highlights της βραδιάς θα είναι η live performance του Mc Onana.

Be there για ένα ξέφρενο πάρτι μέχρι πρωίας!
Σε ένα fashion show που θα εξιτάρει

Dj Set: Θέμης Γιωργαντάς
Live Performance: Mc Onana
Παρουσίαση: Στέλλα Γιαμπουρά

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου
Villa Mercedes
Ανδρονίκου & Τζαφέρη 11, Γκάζι
Είσοδος ελεύθερη

Doors Open: 22:00
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...