Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Ανεβάστε του … τη λίμπιντο και γίνεται πλούσιες!

Μπορεί να τα βγάζετε δύσκολα οικονομικά, όμως είναι στο … χέρι κάθε νοικοκυράς να αποκτήσει και πάλι γαλήνη και ισορροπία το σπιτικό και κυρίως το κρεβάτι της.

Οι περισσότεροι άνδρες δεν έχουν διάθεση για σεξ όταν επαγγελματικά και οικονομικά δεν τα πάνε καλά. Εδώ έρχεται ο ρόλος της συζύγου που πρέπει και πάλι να επιστρατεύσει την καυτή ερωμένη από μέσα της προκειμένου να του φτιάξει την ερωτική διάθεση γιατί το σεξ … φέρνει γούρι!

Ο άντρας που κάνει πολλές φορές σεξ μέσα στην εβδομάδα έχει περισσότερη διάθεση για δουλειά και για έσοδα. Έτσι εάν θέλετε ο σπιτοκουβαλητής της συνεχίσει να προσπαθεί για κάτι καλύτερο, ανεβάστε του … τη λίμπιντο.

-Η γλυκιά ομιλία σας είναι σίγουρο ότι θα τον φέρει πιο κοντά σας. Θα πρέπει επίσης να του δώσετε να καταλάβει ότι για εσάς είναι ο ήρωάς σας, τόσο στη ζωή όσο και στο κρεβάτι!

-Μην τον σπρώχνεται στο κρεβάτι μόνο το βράδυ. Επιτεθείτε του σεξουαλικά … μετά από ένα περίπατο ή μετά από την επίσκεψη στους κουμπάρους!

Κάντε του ένα χαλαρωτικό μασάζ! Σύμφωνα με μελέτες που έχουν γίνει ένα ωραίο μασάζ, αυξάνει την σεροτονίνη και την ντοπαμίνη, ενώ μειώνει τα επίπεδα ορμόνης που συνδέεται με το άγχος και το στρες. Δύο φορές την εβδομάδα κάντε ένα τέλειο μασάζ στο σύντροφό σας. Δεν θα αποτελέσει μόνο μία αισθησιακή εμπειρία, αλλά θα τον βοηθήσει να χαλαρώσει.. Έτσι θα του δώσετε το βήμα να πάρει τα πάνω του και να σας δει με άλλο … πιο ερωτικό μάτι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...