Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Η Τσέλσι εγκρίνει τον δανεισμό Κακουτά στον Ολυμπιακό

Русский: Гаэль Какута English: Gaёl Kakuta
Image via Wikipedia
Η Τσέλσι φέρεται να εγκρίνει τον δανεισμό του Γκαέλ Κακουτά στον Ολυμπιακό σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα και το μόνο που απομένει πλέον είναι να συμφωνήσει και ο παίκτης.

Η γαλλική ιστοσελίδα mercato365.com αναφέρει πως η Τσέλσι έχει απαντήσει θετικά στην πρόταση των ερυθρολεύκων για την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού του νεαρού Γάλλου.

Μάλιστα στο δημοσίευμα γίνεται λόγος πως ο Ερνέστο Βαλβέρδε μαζί με τον Φρανσουά Μοντεστό έχουν παρακολουθήσει πολλά DVD με αγώνες του Κακουτά και είναι σύμφωνοι για την απόκτησή του.

Επομένος το μόνο που απομένει είναι το "οκ" από τον Κακουτά, τον οποίο κοιτάζουν αρκετοί γαλλικοί σύλλογοι.
 
Όλα τα παραπάνω βέβαια, δεν σημαίνουν πως ο Κακουτά έχει κλείσει στην ομάδα του Πειραιά, αφού πρέπει να δεχτεί τόσο η Τσέλσι, όσο και ο παίκτης να φορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα πάντως με γαλλικό δημοσίευμα, ο σύλλογος του Λονδίνου είπε το πολυπόθητο "ναι".

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα "mercato365.com", οι Άγγλοι έκαναν δεκτή την πρόταση των Πειραιωτών για δανεισμό μέχρι το τέλος της σεζόν με οψιόν αγοράς και πλέον απομένει η απάντηση του ίδιου του παίκτη, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο γαλλικών ομάδων. Μια απ' αυτές ήταν η Μαρσέιγ που απέσυρε πρόσφατα το ενδιαφέρον της, ενώ η Ντιζόν παραμένει στο παιχνίδι της διεκδίκησης του παίκτη.

Αναλυτικά τι αναφέρει το δημοσίευμα: Ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει πρόταση για δανεισμό με οψιόν αγοράς στην Τσέλσι, του οποίου το συμβόλαιο λήγει τον Ιούνιο του 2015. Μια πρόταση που έγινε δεκτή από τους "μπλε". Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είδε πολλά dvd's και με την βοήθεια του Φρανσούα Μοδέστο, συμφώνησε για την μεταγραφή. Αυτό που απομένει η απάντηση του ίδιου του παίκτη, για τον οποίο έχουν ενδιαφερθεί αρκετές γαλλικές ομάδες. Μια απ' αυτές είναι η Ντιζόν".
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...