Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Πανέμορφο μοντέλο στην αγκαλιά του Marc Anthony

O Marc Anthony μπήκε στην αντεπίθεση με την παρουσίαση της νέας του κοπέλας μέσα από το Facebook. Τέρμα πια οι ζήλιες και τα μίση για τον 44χρονο τραγουδιστή, καθώς με την έναρξη του νέου έτους αλλάζει οριστικά σελίδα και φροντίζει να το κάνει γνωστό δημοσίως.

Η Jennifer Lopez προ πολλού μας έκανε γνωστή την διάθεση της για αλλαγή και ανανέωση, ο νέος της σύντροφος είναι ο μόλις 24 χρονών Casper Smart χορευτής με τον οποίο πραγματοποιεί κοινές εξόδους, περπατώντας μάλιστα χέρι, χέρι! Αυτά έβλεπε και ο Marc Anthony και μας παρουσίασε χθες την επίσης 24χρονη Shannon de Lima. Η νεαρή καλλονή είναι ένα πολύ γνωστό μοντέλο της Βενεζουέλας, από όπου κατάγεται και πλέον τείνει να γίνει παγκόσμια γνωστή μέσα από την αγκαλιά του Marc.

Πέρα από την τρυφερή φωτογραφία που δείχνει τον Λατίνο τραγουδιστή να την αγκαλιάζει σφιχτά φιλώντας την, ο ίδιος έγραψε στο twitter του «Στην @Shadelima το προσωπικό μου άγαλμα ελευθερίας. Φιλιά μωρό μου!»

Και ας μην έφταναν όλα αυτά, ο υιοθετημένος γιός του 44χρονου τραγουδιστή Chase συνέχισε τις δημόσιες δηλώσεις μέσα από το twitter,

«Προς όλους του followers και τους πάντες μέσα στο twitter κάντε follow το καλύτερο ζευγάρι του 2012 και πολλών ακόμη χρόνων που έρχονται!!!@MarcAnthony and @Shadelima». Όπως φαίνεται η Shannon έκλεψε την καρδιά και του μεγάλου γιού του αγαπημένου της.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...