Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Πάγκαλος: «Ενας αναιδέστατος τσόγλανος, εκπρόσωπος της υποτιθέμενης Αριστεράς»

Ελληνικά: Θεόδωρος Πάγκαλος, Αντιπρόεδρος της ...
Image via Wikipedia
Συνεχίζεται η βεντέτα του Θεόδωρου Πάγκαλου με τον ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του καθώς ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης αποκάλεσε σήμερα «τσόγλανο» στέλεχος του κόμματος χωρίς μάλιστα να το κατονομάσει.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, ο κ. Πάγκαλος αναφέρθηκε σε λογομαχία του με εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ: «Με ρώτησε ένας αναιδέστατος εκπρόσωπος της υποτιθέμενης Αριστεράς «τι έχετε κάνει στη ζωή σας κύριε Πάγκαλε;». Του απάντησα θα σου πω ένα πράγμα και κρίνε το: Εβαλα την Κύπρο στην Ευρωπαϊκή Ενωση. Κατά τ' άλλα, διάγραψέ με»

Στο ερώτημα των δημοσιογράφων ότι πρέπει να υφίσταται και αυτός κριτική, ο κ. Πάγκαλος είπε: «Είναι κριτική το «τι έχετε κάνει στη ζωή σας» από ένα τσόγλανο; Τι έχει κάνει αυτός στη ζωή του; Τον κρίνω τσόγλανο για το κόμμα που εκφράζει, τις απόψεις που εκφράζει και για την προσωπικότητά του. Και ξέρει ποιος είναι ο αρχηγός του, που ήταν μπροστά στο επεισόδιο».

Στη νέα παρατήρηση ότι αυτό δεν σημαίνει ότι είναι τσόγλανος, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης επισήμανε ότι μετά από τη διατύπωση αυτής της ερώτησης, βγήκε έξω από το κτίριο στο οποίο βρισκόταν (σ.σ. δεν διευκρίνισε αν ήταν στη Βουλή ή αλλού και άρχισαν να του πετάνε πέτρες. «Είναι στη Βουλή το κόμμα που τα οργανώνει αυτά» κατέληξε ο κ. Πάγκαλος.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...