Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Ντ. Μπακογιάννη: Υπαρκτός ο φόβος εξόδου από το ευρώ

Ο φόβος για έξοδο από το ευρώ είναι υπαρκτός, δήλωσε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία παρέστη σήμερα στην τελετή αγιασμού των υδάτων στα Χανιά.

«Αυτό το οποίο σήμερα χρειάζεται για να αποφύγουμε τη βέβαιη κατάρρευση, είναι να συνεννοηθούμε, να συνεργαστούμε και να διαπραγματευτούμε τώρα. Μπορούμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα», ανέφερε.

«Από το χέρι των τριών αρχηγών των τριών πολιτικών κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση Παπαδήμου, αλλά και του πρωθυπουργού, εξαρτάται», είπε η κ. Μπακογιάννη και κάλεσε τα κόμματα τα οποία, όπως είπε, οργάνωσαν σήμερα αποδοκιμασίες κατά των πολιτικών, «να συνειδητοποιήσουν ότι τη δίκαιη οργή του ελληνικού λαού δεν θα την καρπωθούν».

Ερωτηθείσα αν οι εκλογές θα γίνουν σύντομα, η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας τόνισε πως η κυβέρνηση έχει υποχρέωση να πετύχει το στόχο της. «Πρέπει οι τρεις αρχηγοί των τριών κομμάτων να τη στηρίξουν αποτελεσματικά και να μην προσπαθούν να είναι συμπολιτευόμενοι και αντιπολιτευόμενοι ταυτοχρόνως. Πρέπει να πετύχει η διαπραγμάτευση του PSI, πρέπει να πετύχει η νέα δανειακή σύμβαση, έτσι ώστε να μπορεί ο ελληνικός λαός να ατενίζει το μέλλον, επιτέλους, με περισσότερη αισιοδοξία.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...