Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Γνωστός καναλάρχης και η οικογένεια του έζησαν τον απόλυτο τρόμο

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησαν γνωστός καναλάρχης και η οικογένεια του όταν αδίστακτοι ληστές εισέβαλαν μέσα στο σπίτι τους, λίγο μετά τις τρεις ξημερώματα.

Τρεις ένοπλοι κατάφεραν να μπουν στο σπίτι της οικογένειας στα Χάνια του Πηλίου και αμέσως έδειξαν τις άγριες διαθέσεις τους. Τα πρώτα τους θύματα ήταν η μητέρα και η κόρη του Μάνου Κοκκίνη, ιδιοκτήτη του ASTRA TV Θεσσαλίας. Αφού τις χτύπησαν, τις έδεσαν και τις φίμωσαν. Από το θόρυβο ξύπνησαν ο καναλάρχης και η σύζυγος του και αμέσως ήρθαν τετ-α-τετ με τους τρεις κουκουλοφόρους. Αφού τους έδεσαν χεροπόδαρα ξεκίνησε το μαρτύριο με τους ληστές να τους ξυλοκοπούν άγρια, μέχρι να μπορέσουν να τους αποσπάσουν τις απαραίτητες πληροφορίες -που έχουν κρυμμένα χρήματα, κοσμήματα, αντικείμενα αξίας και τα κλειδιά του αυτοκινήτου-.Τα χτυπήματα που κατάφεραν οι ληστές ήταν τόσο δυνατά που ο Μάνος Κοκκίνης λιποθύμησε.
Στη συνέχεια οι δράστες έκαναν το σπίτι άνω κάτω και άρπαξαν 23.500 ευρώ, κοσμήματα αξίας 25.000 ευρώ, εξήντα χρυσές λίρες και δύο κυνηγητικά όπλα. Όταν δεν είχαν τι άλλο να φορτώσουν αναζήτησαν και βρήκαν τα κλειδιά του αυτοκινήτου του καναλάρχη και έγιναν καπνός. Όταν ο άτυχος άντρας συνήλθε κάλεσε αμέσως την αστυνομία και ξεκίνησε ένα απίστευτο ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών. Τα θύματα των αδίστακτων κακοποιών μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, με τη 17χρονη κόρη και τη μητέρα του Μάνου Κοκκίνη να έχουν πάθει σοκ.

Ανθρωποκυνηγητό στο Βόλο και στη Λάρισα
Πάνοπλοι αστυνομικοί κινητοποιήθηκαν αμέσως και έστησαν μπλόκα σε πολλά σημεία και «χτένισαν» στην κυριολεξία το εθνικό και το επαρχιακό οδικό δίκτυο προκειμένου να εντοπίσουν τους δράστες. Το αυτοκίνητο της οικογένειας Κοκκίνη, με το οποίο διέφυγαν οι κακοποιοί έιχε φορητό σύστημα GPS και οι αστυνομικοί δεν δυσκολεύτηκαν να το εντοπίσαν. Οι δράστες βλέποντας τον αστυνομικό κλοιό να σφίγγει γύρω τους αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το όχημα, αφήνοντας μέσα ένα πιστόλι με σφαίρα στη θαλάμι, ένα μαχαίρι, όλα τα κοσμήματα και οι λίρες.

Συνελήφθη ο ένας κακοποιός
Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίστηκαν και τελικά οι άνδρες της ΕΚΑΜ εντόπισαν και συνέλαβαν τον ένα από τους τρεις κακοποιούς σε ορεινή περιοχή του Πηλίου. Πρόκειται για ένα 28χρονο Αλβανό, ο οποίος εκτίει ποινή κάθειρξης για κλοπές και αυτό το διάστημα ήταν εκτός φυλακών με άδεια. Πάνω του βρέθηκαν 6.000 ευρώ και το ρολόι του Μάνου Κοκκίνη. Ο αδίστακτος κακοποιός ανακρίνεται ενώ αρχές αναζητούν τους άλλους δύο συνεργούς του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...