Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Η ελληνική showbiz διασκεδάζει στην Άννα Βίσση! Δες φωτογραφίες

ΒΙΚΥ ΚΑΓΙΑ ΚΑΙ ΝΙΚΟΣ ΚΡΙΘΑΡΙΩΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥΣ
Η τραγουδίστρια επέστρεψε στο REX, ως “Dancing Queen” με ένα nonstop πάρτι γεμάτο εκπλήξεις και ευπρόσδεκτοι σε αυτό το πάρτι είναι όλοι!

Η Άννα Βίσση ανοίγει κάθε Παρασκευή και Σάββατο τις πόρτες στο πιο ανατρεπτικό show της καριέρας της.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ, ΜΥΡΤΩ ΚΟΝΤΟΒΑ,ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΤΕΛΙΟΥ
Η τραγουδίστρια επέστρεψε στο REX, ως “Dancing Queen” με ένα nonstop πάρτι γεμάτο εκπλήξεις και ευπρόσδεκτοι σε αυτό το πάρτι είναι όλοι!

Σε πολύ λίγο διάστημα το REX έχει γίνει talk of the town και πόλος έλξης πολλών επωνύμων που διασκεδάζουν με τις παρέες τους!

ΜΑΡΙΑ ΗΛΙΑΚΗ - ΜΑΡΙΑ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ
Πολλοί θαυμαστές αλλά και αγαπημένοι φίλοι κατακλύζουν το «REX» κάθε Παρασκευή, & Σαββάτο αποθεώνοντας την με πολλά χειροκροτήματα και λουλούδια Ανάμεσα τους ήταν και οι: Ο Γιάννης Λάτσιος με τον Σπύρο Σούλη και την Χριστίνα Πολίτη, η Βίκυ Καγιά με τον Νίκο Κριθαριώτη, η παρέα του Δέστε τους, Μαρία Ηλιάκη, Νίκος Μουτσινάς, Κατερίνα Καινούριου, η Μαρία Μπεκατώρου, ο Νίκος Παπαδάκης, ο Λάκης Γαβαλάς, ο Μιχάλης Μαρίνος με την Μυρτώ Κοντοβά, ο Μιχάλης Ζαμπίδης, η Αγγελική Λάμπρη με την Άννα Κουρή και πολλοί άλλοι.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΤΣΙΟΣ,ΣΠΥΡΟΣ ΣΟΥΛΗΣ,ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΟΛΙΤΗ
Καλεσμένη της Άννας, η Μαίρη Λίντα, κεφάτη και δροσερή να μας ταξιδεύει στις χαρούμενες μουσικές των 60’ς του Μανώλη Χιώτη και να μας μαθαίνει πως χορεύεται το μάμπο! Συνεργοί και συνωμότες στην όλη κατάσταση, οι Wedding Singers μια αγορίστικη μπάντα που ζει για να κάνει πάρτι, «φρεσκάροντας» τα πιο δημοφιλή και σημαντικά τραγούδια από την disco, synth, pop, rock & rock’ n’ roll σκηνή της δεκαετίας του ‘80 και του ‘90.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...