Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Σοκ! Ντοπάρουν 6χρονα για να κερδίσουν σε διαγωνισμούς ομορφιάς

Μια Αμερικανίδα, μητέρα ενός 6χρονου κοριτσιού που παίρνει μέρος σε καλλιστεία…παιδιών, δήλωσε μπροστά στην τηλεοπτική κάμερα, ότι δίνει στην κόρη της έναν «ειδικό χυμό» για να τη βοηθήσει να αποκτήσει την «ενέργεια» που της είναι «απαραίτητη» για να κερδίζει στους διαγωνισμούς.

Η Τζουν Χόλερ είπε ότι κάνει τα πάντα για να βοηθήσει το παιδί της και ότι το νέο της «όπλο» είναι ο «ειδικός χυμός». Δεν αποκάλυψε τα συστατικά του, αλλά επέμεινε ότι «δεν είναι επικίνδυνο» και ότι «κάνει καλό» στην 6χρονη Αλέινα.

Η ίδια η μικρή, που με το βαρύ μακιγιάζ και τα σέξι ρούχα δεν μοιάζει καθόλου με 6χρονο, υποστηρίζει ότι όταν πίνει το χυμό νιώθει πιο χαρούμενη και έχει περισσότερη όρεξη για παιχνίδι.

Η αποκάλυψη της Τζουν Χόλερ δίνει μια άλλη διάσταση στο θεσμό των παιδικών καλλιστείων, στα οποία παίρνουν μέρος χιλιάδες κοριτσάκια, από όλες τις ΗΠΑ. Μέχρι τώρα ήταν γνωστό ότι οι υπερφίαλες και φιλόδοξες μαμάδες έδιναν στα παιδιά τους συμπληρώματα διατροφής, βιταμίνες και γλυκόζη για να «αυξήσουν» τις πιθανότητες «θριάμβου» τους στα καλλιστεία. Όμως, ο «ειδικός χυμός» της Τζουν, πάει ένα βήμα πιο πέρα και θυμίζει έντονα το ντόπινγκ στον αθλητισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...