Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Στραβελάκης: Μιλάει για το σοβαρό ατύχημα του γιου του

Για τον τραυματισμό του γιου του την επόμενη μέρα της Πρωτοχρονιάς στο χιονοδρομικό κέντρο του Μαινάλου στην Αρκαδία μίλησε ο Νίκος Στραβελάκης στην εφημερίδα «Espresso».

Ο γνωστός άνκορμαν του Mega εξήγησε: «Δευτέρα πρωί πήγα με τη σύζυγο και τον γιο μου περίπατο στο χιονοδρομικό κέντρο του Μαινάλου. Νοικιάσαμε ένα έλκηθρο για το παιδί. Λίγο αργότερα και ενώ βρισκόμασταν στην άκρη μιας πίστας σε μια μικρή πλαγιά, ένα άλλο έλκηθρο κατεβαίνει σαν βολίδα. Ουσιαστικά ανεξέλεγκτο και μπροστά στα μάτια μας, παρασύρει τον γιο μας. Τα πέδιλα του ελκήθρου βρίσκουν τα πόδια του και το τιμόνι την κοιλιά του! Το παιδί εκτοξεύεται – ήταν τόση η δύναμη της πρόσκρουσης- και πέφτει στα χιόνια σφαδάζοντας από τον πόνο. Τα χάνω» και συνεχίζοντας: «Η πρώτη μου σκέψη ήταν πως τα πόδια του έχουν τσακιστεί. Συνειδητοποιώ ότι το έλκηθρο οδηγούσε ένα κοριτσάκι, το πολύ πέντε χρόνων. Σκύβω πάνω του για να δω τι έχει πάθει. Αναζητώ βοήθεια, ένα γιατρό ή ασθενοφόρο. Ταυτόχρονα αντιλαμβάνομαι ότι το κοριτσάκι ήταν ολομόναχο, χωρίς καμία επίβλεψη. […] Βρίσκω αμέριμνους τη μητέρα και τον παππού του κοριτσιού να πίνουν καφέ σε πολύ μεγάλη απόσταση από την πίστα. Είμαι εξοργισμένος, όπως κάθε πατέρας στη θέση μου που εκείνη την ώρα δεν ξέρει εάν ο γιος του έχει διαλυμένα τα δύο του πόδια, είναι σοβαρά τραυματισμένος ή όχι […] Αφηγούμαι τρέμοντας το περιστατικό και εκείνοι απαθείς απαντούν: “Πώς κάνετε έτσι; Παιδί είναι και παίζει το κοριτσάκι μας”».

Αφού ακολούθησε λογομαχία μεταξύ τους, η υπόθεση, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Νίκου Στραβελάκη, συνεχίστηκε για τη μητέρα του κοριτσιού στο Αστυνομικό τμήμα και για τον ίδιο και τον γιο του στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε πως ο μικρός είχε τραυματιστεί ευτυχώς ελαφρά. Η μητέρα τελικά ζήτησε συγνώμη και ο γνωστός δημοσιογράφος δεν υπέβαλλε μήνυση εναντίον της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...