Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Εκπαιδευτής του Ηλία Κασιδιάρη στον στρατό ήταν ο 51χρονος χρυσαυγίτης ταγματάρχης που διατηρούσε «μίνι» οπλοστάσιο


Στο φως έρχονται νέες πληροφορίες για τον ταγματάρχη των Ειδικών Δυνάμεων Ι.Κ., ο οποίος συνελήφθη έχοντας μίνι οπλοστάσιο στο σπίτι του, αλλά και υλικό της Χρυσής Αυγής και της χούντας, οι οποίες αναφέρουν πως ήταν εκπαιδευτής του Ηλία Κασιδιάρη τον καιρό που υπηρετούσε την στρατιωτική του θητεία.


Παρά την επίμονη άρνηση του 51χρονου ταγματάρχη πως έχει οποιαδήποτε σχέση με την Χρυσή Αυγή, έγκυρες πηγές αναφέρουν στο Εθνος της Κυριακής πως «ήταν εκπαιδευτής του Ηλία Κασιδιάρη την εποχή που αυτός υπηρετούσε στις Ειδικές Δυνάμεις».

Ο ταγματάρχης αποφοίτησε από την τάξη του 1981 της Σχόλης Μονίμων Υπαξιωματικών και έχει βρεθεί σε όλες τις επίλεκτες μονάδες των Ένοπλων Δυνάμεων. Τα τελευταία χρόνια έχει εγκατασταθεί μόνιμα στον Βόλο, επιλέγοντας την Αγριά για σπίτι του, όπου διαμένει με την οικογένεια του. Πήγαινε καθημερινά στην «καρδιά» της Νέας Ιώνιας Βόλου, στο στρατόπεδο «Γεωργούλας», όπου εδρεύει η 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών. Άτομα που γνωρίζουν τον «σκληροτράχηλο» ταγματάρχη μιλούν για έναν ήσυχο άνθρωπο, που δεν έδινε αφορμή για σχόλια.

Μάλιστα στις πολιτικές συζητήσεις στα καφενεία της Αγριάς ο Ι.Κ. υποστήριζε ότι ιδεολογικά είναι δεξιός.



Πηγή:  | iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...