Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Νεκρός άνδρας σε ενέδρα θανάτου στα Εξάρχεια

Ενέδρα, όπως όλα δείχνουν είχαν στήσει οι δυο άγνωστοι σε έναν άνδρα στα Εξάρχεια, καθώς στις 20:05 της Κυριακής του επιτέθηκαν στη συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους και Κωλέττη στα Εξάρχεια αρχικά πυροβολώντας τον και εν συνεχεία μαχαιρώνοντάς τον. 

Ο αλλοδαπός, Αλβανικής καταγωγής, σύμφωνα με πληροφορίες, μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο Ελπίς όπου και κατέληξε.
Σύμφωνα με το Mega, αρχικά ξεπρόβαλλε ένας άνδρας που πυροβόλησε κατά του θύματος έξι φορές και ακολούθως εμφανίστηκε ο συνεργός του ο οποίος τον μαχαίρωσε. Η ΕΛ.ΑΣ. εκτιμά ότι πρόκειται για υπόθεση ξεκαθαρίσματος λογαριασμών μεταξύ ανθρώπων της νύχτας.

Αλλες πληφορορίες αναφέρουν ότι ο άγνωστος άνδρας που του επιτέθηκε επέβαινε σε μηχανή από όπου πυροβόλησε το θύμα εξ επαφής στο στήθος έξι φορές.

Στο σημείο του τραγικού περιστατικού βρέθηκαν ένα καλάσνικοφ αλλά και ένα όπλο και ένα πιστόλι και τα οποία πιθανότατα ανήκει στο θύμα. Οι δύο δράστες μετά την επίθεση χάθηκαν στα στενά των Εξαρχείων και η ΕΛ.ΑΣ. έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...