Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Νικολούλη σε Δένδια: «Μόνο σε σας τα στοιχεία για την απαγωγή του Μάριου Παπαγεωγίου»!

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση! Περιπολικό είχε βρεθεί στο σημείο της απαγωγής! Νικολούλη: «Με απειλούν, αλλά δεν είμαι εύκολος στόχος! Θα φτάσουμε μέχρι το τέλος»! 

Άλλη τροπή φαίνεται πως παίρνει η υπόθεση της απαγωγής του Μάριου Παπαγεωργίου μετά τις χθεσινές απόκαλύψεις που έγιναν στο Φως Στο Τούνελ. Από την έρευνα της εκπομπής προκύπτουν συγκλονιστικές αποκαλύψεις, με την Αγγελική Νικολούλη να απευθύνει έκκληση στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη να εξετάσει ο ίδιος προσωπικά τα νέα στοιχεία της υπόθεσης.
«Παρόλο που χθες το βράδυ προσπάθησαν κάποιοι να μου δείξουν με τον τρόπο τους ότι πρέπει να το κλείσω για να μη βρεθώ κάπου αλλού, εγώ συνεχίζω την έρευνα αυτή τη βαθιά για τον Μάριο είτε σας αρέσει είτε όχι.», είπε η δημοσιογράφος στην αρχή της εκπομπής.

Η μαρτυρία της γυναίκας αξιωματικού που είδε τους απαγωγείς

Τη νύχτα της 9ης Αυγούστου στη διασταύρωση των δρόμων Αφροδίτης και Αιόλου στο Παλαιό Φάληρο, ακούστηκε ένα απότομο φρενάρισμα και κάποιος νέος που φώναζε βοήθεια. Δίπλα σε ένα Audi σκούρου χρώματος, στεκόταν ένας νεαρός άνδρας που κούτσαινε και κρατούσε την κοιλιά του. Βγήκαν από το αυτοκίνητο ένας άνδρας μεγαλύτερος σε ηλικία που φορούσε αθλητική φόρμα, ένας άλλος πιο ψηλός και μια γυναίκα περίπου 55 χρόνων. Ο νεαρός συνέχιζε να καλεί σε βοήθεια και τότε η γυναίκα τον χτύπησε στην πλάτη και τον σώριασε στο δρόμο. Τον σήκωσαν και τον έριξαν στο αυτοκίνητο. Ο μεγαλύτερος σε ηλικία εκνευρισμένος, φώναξε στους άλλους να φύγουν γρήγορα γιατί τους περιμένουν. Λίγη ώρα αργότερα ένα περιπολικό βρέθηκε στο ίδιο σημείο με αναμμένο το φάρο. Ένας αστυνομικός βγήκε, έλεγξε το χώρο ξαναμπήκε στο περιπολικό κι έφυγε.

Η μάρτυρας έδωσε και περιγραφή των ατόμων που είδε και αναγνώρισε δύο από τις φωτογραφίες των κατηγορουμένων που της έδειξε το Τούνελ.

«Το έπλυναν καλά. Ξύλωσαν μέχρι και την οροφή. Φανταστείτε τί σφαγή είχε γίνει στο αυτοκίνητο. Αρχίσαμε να ψάχνουμε μήπως κάποιος κάλεσε περιπολικό τη νύχτα εκείνη. Δεν υπήρξε η παραμικρή κλήση προς το εκατό. Εκτός αν κάποιος έκανε μια περιπολία και είπε ας περάσουμε να δούμε τι έγινε εκεί, μήπως κάποιος άφησε τίποτα ίχνη.», είπε χαρακτηριστικά η Αγγελική Νικολούλή.

Το μήνυμα της δημοσιογράφου στον υπουργό

«Για σας κ. υπουργέ όλα αυτά... Αν θέλετε και περισσότερα στη διάθεσή σας είμαστε, γιατί κάποια στιγμή αυτή η ιστορία πρέπει να τελειώνει. Κι εφόσον έχετε την ευαισθησία, εάν θέλετε να ενημερωθείτε για την υπόθεση αυτή και να σας δώσουμε και στοιχεία στη διάθεσή σας, αλλά σε σας μόνο, πουθενά αλλού! Μόνο σε σας που έχετε την ευαισθησία και ελέγχετε το Σώμα σας. Σε σας τα στοιχεία όλα, χαρτί και καλαμάρι, πουθενά αλλού!

Την ερχόμενη εβδομάδα θα υπάρξει κάτι σημαντικό αλλά δεν θέλω να το πω. Επιλέγω να το λέω, μετά λόγου γνώσεως, απευθύνομαι στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη ότι είμαστε εδώ για να του δώσουμε τα στοιχεία αυτά που πιθανότατα κάποιοι θα ήθελαν να κρύψουν. Και για σας που απειλείτε, δεν είμαι εύκολος στόχος σας το λέω. Εύκολος στόχος δεν είμαι και θα φτάσουμε μέχρι το τέλος την υπόθεση αυτή».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...