Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2013

Aυτός είναι ο «αστεράτος» αστυνομικός που έβγαλε τις πλαστές πινακίδες του Λιάπη (Φωτό)

Ο πρώην υπουργός της ΝΔ Μιχάλης Λιάπης συνελήφθη από άντρες της Τροχαίας Αγίας Παρασκευής να οδηγεί ένα υπερπολυτελές τζιπ με πλαστές πινακίδες. Οι τροχονόμοι είδαν τον οδηγό του ΙΧ να κάνει παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και έσπευσαν να τον σταματήσουν.


Συγκεκριμένα παραβίασε ένα Stop στην οδό Αρτέμιδος, αλλά έγινε αντιληπτός από τους τροχονόμους, οι οποίοι και του έκαναν σήμα να σταματήσει.Οταν εκείνος κατέβασε το παράθυρο αν και είδαν πως ήταν ο πρώην υπουργός προχώρησαν στον απαραίτητο έλεγχο. 

Φορώντας ένα καπέλο τύπου τζόκει και σπορ ρούχα, βγήκε από το αυτοκίνητο και σύμφωνα με τους αστυνομικούς ήταν ιδιαίτερα ενοχλημένος.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί που σταμάτησαν το τζιπ που οδηγούσε ο Μιχάλης Λιάπης δεν αναγνώρισαν αρχικά τον οδηγό του. Όταν του ζήτησαν αστυνομική ταυτότητα, ο κ. Λιάπης τους είπε : «Παιδιά δεν έχω μαζί μου αστυνομική ταυτότητα, ούτε και δίπλωμα. Τα έχω αφήσει στο σπίτι».

Οι αστυνομικοί του απάντησαν: «Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να μας ακολουθήσετε στο τμήμα».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Λιάπης, όπως μετέφεραν οι αστυνομικοί που έκαναν τον έλεγχο, ήταν "μαζεμένος" και ελαφρώς σοκαρισμένος.

Στο τέλος της συζήτησης που είχε με τους αστυνομικούς ο πρώην υπουργός Μεταφορών κατάλαβε ότι δεν τον έχουν αναγνωρίσει και τους αποκάλυψε την ταυτότητά του.

Οταν οι αστυνομικοί τον ρώτησαν για τις πλαστές πινακίδες, εκείνος φέρεται να τους δηλώνει : «Παιδιά τις πινακίδες τις έχω παραδώσει και έβαλα αυτές για να κάνω μια βόλτα».

Aυτός είναι ο «αστεράτος» αστυνομικός που του έβγαλε τις πλαστές πινακίδες στην τροχαία Αγίας Παρασκευής:Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...