Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Εργολάβος ''καίει'' Καμμένο για το σπίτι στην Ικαρία [Video]

"Καίει" τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο, ο εργολάβος που ανέλαβε την κατασκευή της βίλας στην Ικαρία. Νέες αποκαλύψεις και για το σαλέ του πρώην υπουργού, Μιχάλη Λιάπη.


Με κοινοτικά κονδύλια για τουριστικές υποδομές κατασκευάστηκε η βίλα του Πάνου Καμμένου στην Ικαρία, σύμφωνα με την εφημερίδα "ΤΟ ΕΘΝΟΣ".


Όπως καταγγέλλει ο εργολάβος από την Ικαρία κ. Γιάννης Καρίμαλης, ο Πάνος Καμμένος του είχε δώσει εντολή για την ανέγερση της βίλας και όχι η πεθερά του, όπως δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Ο κ. Καρίμαλης αναφέρει χαρακτηριστικά "Βρήκα τα συνεργεία για την κατασκευή του κτιρίου και είχα τη γενική επίβλεψη όλων των εργασιών που κράτησαν περίπου δύο χρόνια, μέχρι και το 2007, πάντα σε συνεννόηση με τον Πάνο Καμμένο, ο οποίος μου ανέθεσε το έργο λόγω του καλού ονόματος που είχα στο νησί. "Θέλουμε να ξέρουμε ότι εσύ έχει την ευθύνη για την οικοδομή" μου είχε πει ο Καμμένος".

Τα όσα λέει ο εργολάβος έρχονται σε αντίθεση με τα όσα υποστήριξε ο Πάνος Καμμένος, ότι δηλαδή δεν είχε καμία σχέση με την κατασκευή του ξενώνα και ότι παντρεύτηκε την νυν σύζυγό του μετά την κατασκευή της έπαυλης.

Ο εργολάβος από την Ικαρία δήλωσε επίσης "Ποια πεθερά; Μόνο με τον Πάνο Καμμένο είχα επικοινωνία από το 2005, όταν ξεκίνησαν οι εργασίες και κανονίζαμε για τα πάντα, ακόμη και για τις πληρωμές".

Αποκαλύπτει επίσης πως παρέλαβε τα σχέδια από τον Πάνο Καμμένο, που είχαν κατατεθεί για τη χρηματοδότηση της επένδυσης και αφορούσαν σε δέκα τουριστικά καταλύματα. Τα τιμολόγια τα έκοβε στο όνομα της ιδιοκτήτριας και τα παρέδιδε στον Πάνο Καμμένο. "Έδινα τα τιμολόγια στον κ. Καμμένο με την ένδειξη ότι έουν εξοφληθεί προκειμένου να τα καταθέσουν και να πάρουν την επιχορήγηση, με την οποία με πλήρωνε κατόπιν πάλι ο ίδιος".

Νέες αποκαλύψεις για το σαλέ του Λιάπη

Τέλος δεν έχουν ούτε οι αποκαλύψεις για το σαλέ του Λιάπη στην Ευρυτανία. Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα "ΤΟ ΕΘΝΟΣ", ο πρώην υπουργός έκρυβε τετραγωνικά από τη ΔΕΗ προκειμένου να γλιτώνει χιλιάδες ευρώ από δημοτικά τέλη, χαράτσι και άλλους φόρους.

Αξίζει να σημειωθεί δε, πως για 20 χρόνια υπήρχε μόνο ένα ρολόι της ΔΕΗ που κατέγραφε κατανάλωση ρεύματος για τα 90 τ.μ και όχι τα 233 τ.μ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...