Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ: Στη "φάκα" δύο απαγωγείς - ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ο Καραμολέγκος - Ψάχνουν τον τρίτο απαγωγέα.

- Έπιασαν και τον δεύτερο απαγωγέα που οδηγούσε ταξί.

- Όλα τα στοιχεία δείχνουν πως ο επιχειρηματίας Καραμολέγκος έπεισε τον απαγωγέα του να τον αφήσει ελεύθερο

- Ο επιχειρηματίας μαζί με τον απαγωγέα πήγαν στο αστυνομικό τμήμα Κερατέας

- Ένα ζευγάρι που είδε την απαγωγή ειδοποίησε την αστυνομία

- Ο γιος του επιχειρηματία πήρε το αυτοκίνητο και έψαχνε στους δρόμους τον πατέρα του


Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Τρίτης, όταν ο Μανώλης Καραμολέγκος ειδοποίησε την οικογένειά του πως σε λίγο θα αποχωρήσει από την εταιρεία και θα γυρίσει σπίτι, ώστε να φάνε όλοι μαζί. 


Ο Μανώλης Καραμολέγκος ακολουθούσε συγκεκριμένο δρομολόγιο αλλά χτες το βράδυ έκανε μία παράκαμψη στην οδό Κλεισθένους προκειμένου να αποφύγει κάποια φανάρια. Αλλά σε εκείνο ακριβώς το σημείο που πήγε να κάνει την παράκαμψη τον περίμεναν οι απαγωγείς.

Οι απαγωγείς - ο αριθμός των οποίων δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί αλλά μάλλον ήταν τρεις- προσπάθησαν να κατεβάσουν τον επιχειρηματία από το αυτοκίνητό του και εκείνος αντιστάθηκε. Πληροφορίες αναφέρουν πως οι δράστες χτύπησαν τον επιχειρηματία, με αποτέλεσμα στη διάρκεια της πάλης να πέσουν τα γυαλιά του.

Το σκηνικό της απαγωγής έβλεπε εκείνη την ώρα ένα ζευγάρι που μένει σε κοντινή κατοικία και ενημέρωσαν αμέσως την αστυνομία. Η αστυνομία έφτασε στο σημείο και άρχισε να ερευνά τις καταγγελίες των κατοίκων για την απαγωγή.

Η ώρα περνούσε και στην οικία του Μανώλη Καραμολέγκου επικρατούσε αναστάτωση όσο ο επιχειρηματίας δεν έφτανε στο σπίτι και στο κινητό δεν απαντούσε. Τότε ο γιος του επιχειρηματία αποφάσισε να πάρει το αυτοκίνητό του και να ακολουθήσει ανάποδα τη διαδρομή που έκανε ο πατέρας του.

Στην οδό Κλεισθένους, οι αστυνομικοί σταματούν τον γιο του επιχειρηματία και εκείνος τους ρωτά τι συμβαίνει! Και τότε του απαντούν οι αστυνομικοί πως ερευνούν τις καταγγελίες για μία απαγωγή και του δείχνουν τα γυαλιά. Έντρομος ο γιος του επιχειρηματία αναγνωρίζει τα γυαλιά του πατέρα του και αμέσως χτυπάει πλέον κόκκινος συναγερμός στην Ελληνική Αστυνομία.

Οι έρευνες συνεχίζονται όλη τη νύχτα υπό άκρα μυστικότητα και σύμφωνα με πληροφορίες ο επιχειρηματίας Μανώλης Καραμολέγκος επικοινωνεί στις 09:00 το πρωί με τον οικονομικό του διευθυντή και του ζητάει να ετοιμάσει το ποσό των δύο εκατομμυρίων ευρώ ή κατά άλλες πληροφορίες τριών εκατομμυρίων και του λέει χαρακτηριστικά: "θα σου πω τι θα τα κάνουμε".


Μετά από αυτό το τηλεφώνημα πλέον είναι σίγουροι όλοι πως πρόκειται για απαγωγή. 

Νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης υπό άγνωστες μέχρι τώρα συνθήκες, ο επιχειρηματίας εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα Κερατέας μαζί με τον έναν από τους απαγωγείς του.  Σύμφωνα με όλα τα στοιχεία φαίνεται πως ο επιχειρηματίας, Μανώλης Καραμολέγκος κατάφερε να πείσει τον έναν απαγωγέα να παραδοθεί και να τον αφήσει ελεύθερο.

Και οι δύο μέχρι αυτή την ώρα βρίσκονται στο αστυνομικό τμήμα Κερατέας, ενώ όπως έγινε γνωστό, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν και δεύτερο απαγωγέα και μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκε μέσα σε ταξί στο Μαρκόπουλο.

Λίγο αργότερα συνελήφθη και ο δεύτερος απαγωγέας που οδηγούσε ένα ταξί, με το οποίο έγινε η απαγωγή.  Οι δύο δράστες που έχουν συλληφθεί είναι Μολδαβοί, ενώ ο τρίτος είναι αλβανικής καταγωγής.

Enhanced by Zemanta
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...