Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ με περιοριστικούς όρους ο Δ. Κοντομηνάς!

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους  αφέθηκε ο Δημήτρης Κοντομηνάς, με εγγύηση μαμούθ 5.000.000 ευρώ.

Υπέρ της άποψης του ανακριτή για τη μη προφυλάκιση του Δημήτρη Κοντομηνά, τάχθηκε κατά πλειοψηφία 3-2  το δικαστικό συμβούλιο που συνεδρίαζε από το πρωί.


Οι δικαστές έκριναν πως ο επιχειρηματίας κατηγορούμενος για την υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου πρέπει να αφεθεί ελεύθερος με την καταβολή χρηματικής εγγύησης 5 εκ. ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα.

Υπενθυμίζεται ότι το αρμόδιο Συμβούλιο κλήθηκε να αποφασίσει υπέρ ή μη της προφυλάκισης του Δημήτρη Κοντομηνά μετά τη διαφωνία που προέκυψε μεταξύ του ανακριτή και της Εισαγγελέως.

Συνήγοροι Κοντομηνά: Επικράτησαν ο νόμος και η λογική

"Επικράτησαν ο νόμος και η λογική", δήλωσαν οι συνήγοροι υπεράσπισης του Δημήτρη Κοντομηνά, αμέσως μετά την κοινοποίηση της απόφασης του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, να αφεθεί ο επιχειρηματίας ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

«Επικράτησαν ο νόμος και η λογική. Στην πορεία θα αποδειχθεί ότι είναι αμέτοχος ποινικών αδικημάτων» δήλωσε ο Ηλίας Αναγνωστόπουλος, ενώ ο Γρηγόρης Τσόλιας είπε: «Αναμένουμε το σκεπτικό των δικαστών, αν και κατά πλειοψηφία για μας είναι μεγάλη δικαίωση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...