Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Συνελήφθη ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Αβατάγγελος για μη καταβολή της εγγύησης

Eνα από τα δύο υποβρύχια κλάσης Archer του στόλου του Ναυτικού της Σιγκαπούρης, αντίστοιχο με αυτά που προμηθεύτηκε το ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό

Στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Στεφάνου κρατείται ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Αβατάγγελος, ο οποίος συνελήφθη για παραβίαση όρων τους οποίους είχε θέσει ο ανακριτής Γαβριήλ Μαλλής που ερευνά την υπόθεση με τις μίζες στα εξοπλιστικά προγράμματα του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.


Ο επιχειρηματίας προσήλθε στο Αστυνομικό Τμήμα, όπως επιβάλλει ο όρος της τακτικής παρουσίας του στο οικείο αστυνομικό τμήμα και συνελήφθη λόγω παραβίασης των όρων εγγυοδοσίας, καθώς δεν έχει καταβάλει την εγγύηση των 500.000 ευρώ που του έχει επιβάλει ο ανακριτής.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στην απολογία του ο επιχειρηματίας ισχυρίστηκε ότι έδωσε «αμοιβή 2,5 εκατ. ευρώ στον Ιωάννη Μπέλτσιο προκειμένου να πείσει τους συνδικαλιστές των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά να μην αντιδράσουν στην αποκλειστική συνεργασία της γερμανικής εταιρείας HDW με τα ναυπηγεία», ενώ είχε στοχοποιήσει και τον πρώην διευθυντή των Ναυπηγείων Χρήστο Εμμανουήλ – και οι δύο έχεουν κληθεί από τον ανακριτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...