Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Απόβαση της Airberlin στα ελληνικά νησιά με 172 πτήσεις την εβδομάδα

Μετά την ανακοίνωση της Ryanair πως ετοιμάζει βάση στην Ελλάδα και ξεκινάει δρομολόγια χαμηλού κόστους, ήρθε ακόμα μία ευχάριστη είδηση αυτή τη φορά από τη Γερμανία και συγκεκριμένα από την αεροπορική εταιρεία Αirberlin.


Σύμφωνα με το FortuneGreece.com η εταιρεία ανακοινώνοντας το προγράμματα της για την καλοκαιρινή περίοδο όχι μόνο έχει τη χώρα μας στον προγραμματισμό της, αλλά έχει βάλει απευθείας πτήσεις σε περισσότερους προορισμούς και πιο συχνά δρομολόγια.

Πρόκειται για τη δεύτερη μεγαλύτερη αεροπορική της Γερμανίας, η οποία ανακοίνωσε ότι για την φετινή καλοκαιρινή περίοδο αυξάνει κατά 11% την συχνότητα των δρομολογίων της προς ελληνικούς προορισμούς.

Ποια θα είναι τα δρομολόγια της Airberlin στην Αθήνα

Στην Κω η Airberlin θα πετάει 21 φορές την εβδομάδα. Αντίστοιχη αύξηση θα έχει και το αεροδρόμιο της Σαντορίνης, όπου η γερμανική αεροπορική εταιρεία θα βρίσκεται 7 φορές την εβδομάδα.

Καθημερινή σύνδεση πλέον αποκτά και το αεροδρόμιο του Ηρακλείου, ενώ από μία επιπλέον πτήση την εβδομάδα συνδέονται τα αεροδρόμια Χανίων, Καλαμάτας, Λέσβου, Μυκόνου, Ρόδου, Σάμου και Ζακύνθου.

Πηγή:  | iefimerida.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...