Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Ερχονται οι πρώτες συλλήψεις για την μικρή Μαντλίν -Στο στόχαστρο οι ύποπτες κινήσεις 3 ανδρών

Νέα δεδομένα στην υπόθεση της εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν που έχει συγκλονίζει την παγκόσμια κοινή γνώμη φαίνεται πως έχουν προκύψει τις τελευταίες ημέρες.


Στο «μικροσκόπιο» των βρετανικών και πορτογαλικών Αρχών βρίσκονται τρεις άνδρες, οι οποίοι λίγο μετά την εξαφάνιση της Μαντλίν έκαναν έναν ασυνήθιστα υψηλό αριθμό κλήσεων μεταξύ τους, γεγονός που έστρεψε τις έρευνες των αστυνομικών.


Οπως αναφέρουν ξένα δημοσιεύματα, η αρμόδια βρετανική υπηρεσία απέστειλε ήδη στις πορτογαλικές Αρχές επίσημο αίτημα σύλληψης των τριών δραστών, προκειμένου να προχωρήσουν στην πρώτη σύλληψη και να ανακαλύψουν την ανάμειξη των δραστών όσον αφορά στην τύχη της μικρής Μαντλίν.

Οι γονείς της Μαντλίν, Κέιτ και Τζέρι
Το προφίλ των υπόπτων

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα οι τρεις ύποπτοι, από τους οποίους ο ένας είναι Πορτογάλος, βρίσκονται πίσω από μία υπόθεση διάρρηξης σπιτιού στην περιοχή Praia da Luz της πόλης Algarve. Μάλιστα, είχαν παρενοχλήσει ένα παιδί που βρισκόταν στο σπίτι. Το περιστατικό αυτό είχε σημειωθεί λίγες μόλις ημέρες πριν από την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν.

Η πορτογαλική αστυνομία δεν είχε δώσει τότε καμία σημασία στο συμβάν, την ώρα που οι Βρετανοί συνάδελφοί τους το θεωρούσαν ιδιαίτερα σημαντικό στη δική τους υπόθεση.

Οι βρετανικές αρχές απέστειλαν αρχικά αίτημα στην Πορτογαλία να τους επιτραπεί η πρόσβαση στα τηλεφωνικά αρχεία των τριών ανδρών την εποχή της εξαφάνισης της Μαντλίν και εδώ και τρία χρόνια, όταν ξανάνοιξε ο φάκελος, συζητούν ανεπίσημα για τη σύλληψή και την έρευνα στα σπίτια τους.

Ωστόσο, δεν κατάφεραν μέχρι σήμερα να προβούν σε συλλήψεις, καθώς, όπως αναφέρει η "Mirror, οι Πορτογάλοι αστυνομικοί δεν ήθελαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους με τους Βρετανούς συναδέλφους τους αλλά να ακολουθήσουν τη δική τους μέθοδο.

Την ίδια ώρα, οι γονείς της Μαντλίν, Κέιτ και Τζέρι, θεωρούν σημαντική αυτή την εξέλιξη και περιμένουν με αγωνία την κατάληξη της βρετανικής έρευνας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...