Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Προφυλακιστέοι οι Γερμενής και Ηλιόπουλος - Επεισόδια έξω από το Εφετείο

Τον δρόμο για τον Κορυδαλλό παίρνουν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Παναγιώτης Ηλιόπουλος και Γιώργος Γερμενής καθώς κρίθηκαν προφυλακιστέοι, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, με ομόφωνη απόφαση των δικαστικών αρχών και ύστερα από τις μαραθώνιες απολογίες τους. Την Κυριακή το πρωί η απολογία του Στάθη Μπούκουρα. 


Η απόφαση έγινε δεκτή με... επεισόδια. Οι δημοσιογράφοι των καναλιών δέχτηκαν ομοβροντία από πέτρες και μπουκάλια την ώρα που έκαναν ζωντανές συνδέσεις.


Προηγήθηκε η διάσκεψη μεταξύ των Εφετών Ανακριτριών και του αρμόδιου εισαγγελέα, για την  υπόθεση της Χρυσής Αυγής, που ξεκίνησε αργά το βράδυ του Σαββάτου για την ποινική μεταχείριση των βουλευτών Γιώργου Γερμενή και Παναγιώτη Ηλιόπουλου, οι απολογίες των οποίων από το πρωί ήταν μαραθώνιες.

Ο τρίτος βουλευτής Στάθης Μπούκουρας, που είχε κληθεί για το Σάββατο τελικώς θα απολογηθεί την Κυριακή, στις 10 το πρωί.

Οι βουλευτές αντιμετώπιζαν σε βαθμό κακουργήματος τις κατηγορίες για διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, τις οποίες αρνούνται. Βάσει του κατηγορητηρίου η βουλή είχε αποφασίσει την άρση της ασυλίας τους.

Έξω από το κτίριο του Εφετείου παρέμεναν συγκεντρωμένοι περίπου 100 φίλοι, μέλη και υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής, σε συμπαράσταση των κατηγορούμενων βουλευτών του κόμματος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...