Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Δικαστής «μαϊμού» έκανε έρανο για... ανύπαρκτους ασθενείς!

Παρίστανε τον... ανώτατο δικαστικό λειτουργό και φιλάνθρωπο, που δήθεν συγκέντρωνε χρήματα από ευκατάστατα άτομα για την οικονομική ενίσχυση (ανύπαρκτων) ασθενών


Ούτε ένας, ούτε δυο, αλλά 14 ανυποψίαστοι πολίτες με ευαισθησίες «έχαψαν» το παραμύθι που τους σέρβιρε ένας απατεώνας ο οποίος παρίστανε τον... ανώτατο δικαστικό λειτουργό και φιλάνθρωπο, που δήθεν συγκέντρωνε χρήματα από ευκατάστατα άτομα για την οικονομική ενίσχυση (ανύπαρκτων) ασθενών με οικονομική δυσχέρεια!


Ο 48χρονος απατεώνας είχε ξεκινήσει τη δράση του τον περασμένο Σεπτέμβριο, μόλις αποφυλακίστηκε από τις φυλακές Κέρκυρας όπου είχε εκτίσει ποινή για παρόμοιες απάτες. Από τότε, κατάφερε να αρπάξει 20.000 ευρώ από διάφορα θύματά του από την Αττική, τη Θεσσαλονίκη, την Αργολίδα, την Αρκαδία, την Ευρυτανία και τις Κυκλάδες, πείθοντάς τα να καταθέσουν όσα χρήματα μπορούσαν σε προσωπικούς του λογαριασμούς ή μέσω τηλεφωνικών επιταγών και εμβασμάτων.

Η δράση του αποκαλύφθηκε μετά από καταγγελίες και, αφού του ασκήθηκε δίωξη για απάτες κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, ο ανακριτής Ναυπλίου εξέδωσε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του. Οι άνδρες της Ασφαλείας Ναυπλίου που ακολουθούσαν τα ίχνη του 48χρονου, τον εντόπισαν στο Μεταξουργείο και τον συνέλαβαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...