Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Ο Γ. Παπανδρέου βρήκε νέα δουλειά - Θα γράφει στο site της Χάφινγκτον

Στη World Post ειδικοί συνεργάτες θα είναι επίσης οι Τόνι Μπλερ και Μπιλ Γκέιτς

Νέα δουλειά βρήκε ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, αυτή τη φορά στην ισχυρή κυρία των αμερικανικών media, ελληνικής καταγωγής, Αριάνα Χάφινγκτον.

Η βασίλισσα των μπλόγκερς και μαμά του διάσημου site «Huffington Post» είναι έτοιμη για το νέο της εγχείρημα , καθώς ετοιμάζει μία ειδησεογραφική ιστοσελίδα υπό το όνομα World Post. Η διαφορά από τη διεθνή ιστοσελίδα Huffington Post που την έκανε πλούσια και διάσημη, είναι ότι εκεί δεν θα γράφουν δωρεάν άρθρα διάφοροι μπλόγκερς, αλλά θα αρθρογραφούν και θα σχολιάζουν πολιτικοί κι επιχειρηματίες.

Για το ντεμπούτο της η World Post θα φιλοξενήσει συνέντευξη του προέδρου της Κίνας, Σι Ζινπίνγκ.

Στους ειδικούς συνεργάτες του site ανήκουν οι Τόνι Μπλερ, Μπιλ Γκέιτς αλλά και ο Γιώργος Παπανδρέου. Οπως ανακοινώθηκε το site θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις – βίντεο πρώην ηγετών, όπως ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Τόνι Μπλερ με θέμα την ανεργία των νέων στην Ευρώπη.

Η ιστοσελίδα θα παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ του Νταβός της Ελβετίας εντός του μήνα, ενώ συνιδιοκτήτης θα είναι ο μεγαλοεπενδυτής Νίκολας Μπεργκρούεν, που είναι γνωστός και ως “άστεγος δισεκατομμυριούχος”, επειδή προτιμά να ζει σε ξενοδοχεία και να μην έχει ιδιοκτησία.

Οι δυο συνιδιοκτήτες υποστηρίζουν ότι το νέο εγχείρημα δεν απευθύνεται μόνο στις ελίτ. Όπως έχει δηλώσει η Χάφινγκτον, δίνοντας το στίγμα της, “μπορείς να έχεις όλους εκείνους τους ανθρώπους που ηγούνται κυβερνήσεων και μεγάλων επιχειρήσεων κλπ, κλπ, να γράφουν δίπλα σε έναν άνεργο  από την Ισπανία, έναν φοιτητή από τη Βραζιλία. Η καρδιά της HuffPo εδράζεται στην έλλειψη ιεραρχίας”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...