Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

2 ΒΙΝΤΕΟ - Μάλγαρα: Δύο νεκροί από σύγκρουση λεωφορείου των ΚΤΕΛ με φορτηγό

Σύμφωνα την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ, δύο γυναίκες έχασαν τη ζωή τους - Στους 24 οι τραυματίες, πιο σοβαρά όλων είναι ο οδηγός του λεωφορείου, για τον οποίο πληροφορίες αναφέρουν ότι υπέστη κάταγμα λεκάνης - Δύο κοπέλες παραμένουν εγκλωβισμένες - Στη ΛΕΑ και χωρίς αλάρμ είχε σταθμεύσει η νταλίκα με τις τουρκικές πινακίδες


Δύο γυναίκες σκοτώθηκαν, σύμφωνα με την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ, από τη σύγκρουση νταλίκας με λεωφορείο του ΚΤΕΛ, στο ύψος των Μαλγάρων. Ταυτόχρονα, τα σωστικά συνεργεία επιχειρούν για τον απεγκλωβισμό άλλων δύο γυναικών, που έχουν τραυματιστεί.


Τουλάχιστον 24 άτομα έχουν τραυματιστεί. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης.

Οι πρώτες πληροφορίες από την Τροχαία αναφέρουν ότι πιο σοβαρά τραυματισμένος είναι ο οδηγός του λεωφορείου, για τον οποίο πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει υποστεί κάταγμα λεκάνης.

Σύμφωνα με την Τροχαία, το λεωφορείο (του ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας, που ταξίδευε από Αγρίνιο για Θεσσαλονίκη) έπεσε στο πίσω μέρος φορτηγού με τουρκικές πινακίδες κυκλοφορίας, που ήταν σταθμευμένο στο δεξί μέρος του δρόμου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η τουρκική νταλίκα ήταν σταθμευμένη στη ΛΕΑ, χωρίς αλάρμ.

Στο σημείο του ατυχήματος έσπευσαν οχτώ ασθενοφόρα, που μετέφεραν τους τραυματίες σε εφημερεύοντα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, ενώ η Τροχαία διέκοψε την κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα εισόδου προς την πόλη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...