Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Νέα στοιχεία στην υπόθεση του Χριστόδουλου Ξηρού -Βρέθηκε το κινητό του στη Θεσσαλονίκη

Νέες εξελίξεις προκύπτουν στην υπόθεση της απόδρασης του Χριστόδουλου Ξηρού, καθώς οι  άνδρες της Αστυνομίας έχουν πλέον στα χέρια τους το κινητό του τηλέφωνο. Λίγο πριν από τις 19:00 βρέθηκε το κινητό του στη Θεσσαλονίκη. 

 

Οπως μετέδωσε η ΔΤ το κινητό του βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη, δίχως όμως την κάρτα SIM. Ωστόσο, οι επιτελείς της αστυνομίας αναμένεται να ερευνήσουν διεξοδικά τη συσκευή για να μπορέσουν να αποσπάσουν όσο περισσότερα στοιχεία μπορούν.


Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. και της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας «χτενίζουν» τη πόλη της Θεσσαλονίκης, για τον εντοπισμό του εκτελεστή της «17η Νοέμβρη»,ενώ επικεντρώνουν τις έρευνες και σε Αθήνα.

Υπενθυμίζεται ότι ο «Μανώλης» της τρομοκρατικής οργάνωσης έπρεπε να είχε παρουσιαστεί στην Ασφάλεια μέχρι χθες, 9 Ιανουαρίου, έπειτα από άδεια που είχε λάβει.
Οσο η υπόθεση βρίσκεται στο «μικροσκόπιο» της ΕΛ.ΑΣ. τα υπουργεία Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης ρίχνουν το ένα το μπαλάκι στο άλλο σχετικά με τις ευθύνες της απόδρασης. Η εξαφάνιση του Χριστόδουλου Ξηρού φαίνεται πως ήταν σχεδιασμένη εδώ και καιρό, καθώς όπως προκύπτει είχε συζητήσει το ενδεχόμενο αυτό με τον αδερφό του και επίσης μέλος της 17 Νοέμβρη Βασίλη Ξηρό.

«Αρωμα» γυναίκας πίσω από την απόδραση

 Στο στόχαστρο της ΕΛ.ΑΣ βρίσκεται μία νεαρή κοπέλα από την Ικαρία, με την οποία φέρεται ο αρχιεκτελεστής της 17 Νοέμβρη να διατηρούσε τους τελευταίους μήνες. Μάλιστα οι αστυνομικοί πιστεύουν πως αυτή είναι το πρόσωπο – κλειδί που βοήθησε τον 56χρονο τρομοκράτη να εξαφανιστεί και να μην παρουσιαστεί στο Αστυνομικό Τμήμα.

Πηγή:  iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...