Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Ξέρουν ποιος απήγαγε τη Μαντλίν ΜακΚαν αλλά δε μπορούν να τον συλλάβουν!

Η απαγωγή της Μαντλίν ΜακΚαν, το 2007 από την Πορτογαλία όπου έκανε διακοπές με την οικογένειά της, είχε συγκλονίσει. Η Σκότλαντ Γιάρντ φέρεται να γνωρίζει ποιοι είναι οι απαγωγείς της, αλλά δε μπορεί να κάνει τίποτα γι’ αυτό!


Σύμφωνα με την εκπομπή Real Story του Fox News, η Σκότλαντ Γιάρντ γνωρίζει ποιοι είναι εκείνοι που απήγαγαν την 3χρονη, το 2007, Μαντλίν από το δωμάτιο του ξενοδοχείου στο πορτογαλικό τουριστικό θέρετρο Πράια ντα Λουζ, στο Αλγκάρβε, αλλά δε μπορεί να τους συλλάβει εξαιτίας του διεθνούς δικαίου. 


Όπως ανέφερε η εκπομπή, η βρετανική αστυνομία έχει καταλήξει πως τρεις Πορτογάλοι κλέφτες άρπαξαν την Μαντλίν κατά τη διάρκεια ληστείας που πήρε στραβά. Όμως δε μπορούν να κάνουν τίποτα περισσότερο, αφού όπως υποστηρίζουν το διεθνές δίκαιο τους εμποδίζει να κάνουν συλλήψεις για την εξαφάνιση του παιδιού.

Η Μάντλιν, ηλικίας τριών ετών τότε, εξαφανίστηκε από το διαμέρισμα που νοίκιαζαν οι γονείς της στο τουριστικό θέρετρο Πράια ντα Λουζ, στο Αλγκάρβε της Πορτογαλίας, τον Μάιο του 2007 ενώ οι γονείς της δειπνούσαν σε κοντινό εστιατόριο μαζί με φίλους τους.

Η πορτογαλική αστυνομία είχε θέσει στο αρχείο την υπόθεση το 2008, έπειτα από 14 μήνες ερευνών, στη διάρκεια των οποίων ανακρίθηκαν κυρίως οι γονείς του κοριτσιού, οι οποίοι στη συνέχεια αθωώθηκαν. Έπειτα από δύο χρόνια που εξέταζε την υπόθεση, η Βρετανία άνοιξε επισήμως έρευνα για την εξαφάνιση της Μάντλιν τον Ιούλιο, έπειτα από την έκκληση που απηύθυναν οι γονείς της στον πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον.

Τον περασμένο Νοέμβριο, δόθηκε στη δημοσιότητα η φωτογραφία ενός άνδρα που θεωρήθηκε ύποπτος για την απαγωγή της Μαντιλίν. Πρόκειται για τον Ευκλείδη Μοντέϊρο, χρήστη ηρωίνης, που εργαζόταν στο ξενοδοχείο όπου έμενε η οικογένεια ΜακΚαν.

Απολύθηκε ένα χρόνο πριν την εξαφάνιση της Μαντλίν (σ.σ. 3 Μαΐου 2007). Σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου, τον είχαν πιάσει να κλέβει δωμάτια τουριστών. Εξετάστηκε το ενδεχόμενο να απήγαγε το παιδί για να εκδικηθεί το ξενοδοχείο.

Ο ύποπτος σκοτώθηκε το 2009 σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...