Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Disneyland: Θέσεις για Έλληνες με 1.460 ευρώ μισθό!

Δείτε ποια είναι τα προσόντα, ποιες οι παροχές και πού πρέπει να κάνετε αίτηση - Στις 23 Ιανουαρίου οι υπεύθυνοι πρόσληψης προσωπικού θα πραγματοποιήσουν συνεντεύξεις με Έλληνες υποψηφίους


Οι υπεύθυνοι πρόσληψης προσωπικού της Disneyland-Paris έρχονται στην Ελλάδα στις 23 Ιανουαρίου με σκοπό να πραγματοποιήσουν συνεντεύξεις με Έλληνες υποψηφίους και όσοι τους ικανοποιήσουν να προσληφθούν στις θέσεις που υπάρχει ανάγκη. 


Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε κεντρικό χώρο που δεν έχει ακόμη αποφασιστεί και οι υποψήφιοι που θα προεπιλεγούν θα περάσουν από συνέντευξη, η οποία θα καθορίσει το αν θα προσληφθούν τελικά από την εταιρεία. Η Disneyland θέλει να στελεχώσει τους εξής τρεις τομείς: α) Στον τομέα τροφίμων και ποτών (σερβιτόροι, τραπεζοκόμοι, εργαζόμενοι στην τροφοδοσία, υπεύθυνοι μπαρ), β) στην καθαριότητα, γ) στα εκδοτήρια εισιτηρίων, δ) στα παιχνίδια και ε) στα ξενοδοχεία.

Προσόντα

Για να υποβάλει κάποιος Ελληνας υποψηφιότητα για τις θέσεις πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 χρονών και να γνωρίζει απαραιτήτως σε καλό επίπεδο γαλλικά και αγγλικά. Από τους υποψήφιους δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία, αλλά είναι επιθυμητή ειδικά σε θέσεις όπως εκείνες των σερβιτόρων, του προσωπικού κουζίνας κ.ά. Ειδικότερα, σύμφωνα με τα κριτήρια που έχει θέσει, σε πρώτη φάση, η Disneyland, το επίπεδο γνώσης ξένης γλώσσας B1 ή και υψηλότερο είναι ικανοποιητικό, ωστόσο οι συνεντεύξεις που θα γίνουν στα γαλλικά και τα αγγλικά θα κρίνουν εάν ο εκάστοτε υποψήφιος είναι κατάλληλος για τη θέση. Επισημαίνεται ότι ειδικά για τις θέσεις στο τμήμα υποδοχής είναι αναγκαία η γνώση μίας ακόμα ξένης γλώσσας εκτός από τα γαλλικά και τα αγγλικά (π.χ. γερμανικά, ιταλικά, ισπανικά κ.ά.).

Σύμβαση και παροχές

Εποχικές συμβάσεις, διάρκειας τεσσάρων έως οκτώ μηνών, αρχής γενομένης από τον Φεβρουάριο και τον Μάιο του 2014 έως τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους, θα υπογράψουν οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν για την πλήρωση των θέσεων. Εξάλλου, θα προσληφθούν ασκούμενοι για χρονικό διάστημα τεσσάρων μηνών, αλλά και έκτακτο προσωπικό με βραχυπρόθεσμα συμβόλαια για τις γιορτές του Πάσχα και των Χριστουγέννων του 2014, τις Απόκριες αλλά και το καλοκαίρι. Σε όλους τους προσληφθέντες θα προσφερθεί διαμονή με συγκατοίκηση σε εστίες εντός του πάρκου, ενώ η Disneyland θα καλύψει και μέρος (152 ευρώ) των εξόδων μετακίνησής τους προς και από το Παρίσι.

Οι αιτήσεις

Όσοι ενδιαφέρονται για τις θέσεις πρέπει να υποβάλουν την αίτησή τους και το βιογραφικό τους σημείωμα στον ιστότοπο της Disneyland, στην ακόλουθη διεύθυνση: http://disneylandparis-casting.com/fr/postulez?jobid=2618. Οι υποψήφιοι που πληρούν τα απαιτούμενα προσόντα θα ειδοποιηθούν από την εταιρεία για να παραστούν στην ειδική εκδήλωση, προκειμένου να περάσουν από το στάδιο της συνέντευξης. Εκεί θα κριθούν το επίπεδο των γνώσεών τους στις δύο ξένες γλώσσες, η προσωπικότητά τους, η κοινωνικότητα, οι επικοινωνιακές ικανότητές τους κ.ά.

Εργασία και εκπαίδευση

Η Disneyland δίνει ακόμη μια δυνατότητα σε όλοι όσοι ενδιαφέρονται να εργαστούν στις εγκαταστάσεις της. Συγκεκριμένα, για τους υποψήφιους που επιθυμούν να συνδυάσουν εργασία και εκπαίδευση, η εταιρεία προσφέρει ειδικά συμβόλαια (Contrats de Professionnalisation), διάρκειας 6 ή 12 μηνών, κατά τη διάρκεια των οποίων προσφέρεται επαγγελματική πιστοποίηση σε μία από τις τέσσερις ειδικότητες που θα επιλέξουν (πωλήσεις, εστιατόρια, εισιτήρια, ξενοδοχεία). Οι υποψήφιοι που θα επιλέξουν αυτόν τον τρόπο δουλειάς θα διαθέτουν το 75% του ωραρίου τους στο πόστο εργασίας τους και το υπόλοιπο 25% σε εκπαιδευτικά σεμινάρια. Τέλος, δίνεται η δυνατότητα στους ενδιαφερομένους να βελτιώσουν τις γλωσσικές τους δεξιότητες (στα γαλλικά και τα αγγλικά) παρακολουθώντας μαθήματα γλώσσας και στη συνέχεια να λάβουν αναγνωρισμένο δίπλωμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...