Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Πατέρας Ξηρού: Εκανε μεγάλη ανοησία, να γυρίσει πίσω [βίντεο]

Την πράξη του γιου του καταδίκασε ο Τριαντάφυλλος Ξηρός, στέλνοντάς του το μήνυμα πως πρέπει να γυρίσει πίσω. Ο ιερέας πατέρας του Χριστόδουλου Ξηρού δήλωσε πως έχει να δει το γιο του από το πρωί της Κυριακής.


Ο εκτελεστής της 17Ν που εξαφανίστηκε ενώ βρισκόταν με άδεια στη Χαλκιδική, έφυγε από το σπίτι του αφήνοντας πίσω του τα ρούχα του και το κινητό του, σύμφωνα με τον πατέρα του.


«Θέλω να του πω ότι έκανε μεγάλη ανοησία. Δεν έπρεπε... Να γυρίσει πίσω, δεν έκανε καλά», δήλωσε ο πατήρ Τριαντάφυλλος στο MEGA. Σε σχετική ερώτηση απέρριψε το ενδεχόμενο ο Χριστόδουλος Ξηρός να έχει πάει στην Ικαρία, προσθέτοντας πως δεν ξέρει πού βρίσκεται.

«Οι αστυνομικοί ήρθαν στο σπίτι μας στις 2.30 τα μεσάνυχτα να ψάξουν. Τους είπα ''ορίστε, περάστε'', είδαν όλα τα δωμάτια», πρόσθεσε ο ιερέας, ενώ γείτονες ανέφεραν πως ο Χριστόδουλος Ξηρός είχε πάει πολλές φορές με άδεια στο σπίτι του, χωρίς να κάνει κάτι περίεργο. «Στην εκκλησία ερχόταν και πήγαινε σπίτι, δεν είχε τίποτε ιδιαίτερο, δεν ακούστηκε τίποτα», είπαν χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...