Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας ο Σάββας Ξηρός

Ο καταδικασθείς για την υπόθεση της «17 Νοέμβρη» Σάββας Ξηρός εισήχθη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας κατόπιν αιτήσεώς του και εισαγγελικής εντολής, προς ιατρική διερεύνηση, όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής του Νοσοκομείου Θανάσης Μητσιός.


Ο Σάββας Ξηρός μεταφέρθηκε από τις φυλακές Κορυδαλλού στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, γύρω στις 11 το πρωί, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Νοσηλεύεται σε ειδικά διαμορφωμένο θάλαμο του νοσοκομείου στην Ογκολογική κλινική. Θα παραμείνει στο νοσοκομείο μέχρι να περατωθούν όλες τις απαραίτητες κλινικοεργαστηριακές εξετάσεις, σύμφωνα με τον κ. Μητσιό.

Πλήθος αστυνομικών έχει επιστρατευτεί για τη φρούρησή του, λόγω και της εξαφάνισης του αδελφού του Χριστόδουλου Ξηρού, ο οποίος δεν παρουσιάστηκε σήμερα, ως όφειλε, στο αστυνομικό τμήμα Καλλικράτειας Χαλκιδικής, ύστερα από άδεια που είχε πάρει από τις φυλακές.

Υπενθυμίζεται ότι το Α' Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά διέταξε την 30ημερη διακοπή της ποινής του Σάββα Ξηρού προκειμένου να νοσηλευτεί για προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει και να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Newsroom Enet με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...