Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Θεριακλής παραλίγο να βάλει φωτιά στην πτήση Αθήνα - Λάρνακα

Ένας νεαρός έσπειρε τον πανικό στην απογευματινή πτήση Αθήνα - Λάρνακα, σύμφωνα με πληροφορίες.


Συγκεκριμένα ο νεαρός, ο οποίος καθόταν στις τελευταίες θέσεις, προς το τέλος της πτήσης σηκώθηκε και πήγε στην τουαλέτα όπου παρέμεινε για αρκετά λεπτά. Όμως το προσωπικό καμπίνας του αεροσκάφους αντιλήφθηκε άμεσα το περιστατικό και παρενέβη εγκαίρως.

Σχετικά με το περιστατικό, σταδιακά, ο πίσω χώρος του αεροπλάνου άρχιζε να μυρίζει έντονα καμένο, γεγονός που κινητοποίησε το πλήρωμα και τους επιβάτες των πίσω θέσεων. Οι αεροσυνοδοί άρχισαν να ρωτούν τους επιβάτες ποιος ήταν ο τελευταίος που είχε πάει στην τουαλέτα, ενώ δύο μέλη του πληρώματος μπήκαν στο χώρο της τουαλέτας για να εξακριβώσουν τι συνέβαινε.

Όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, ο νεαρός, με περίσσιο θράσος, όχι μόνο κάπνισε μέσα στην τουαλέτα αλλά χωρίς να σβήσει το τσιγάρο του το πέταξε στον κάδο απορριμμάτων, με αποτέλεσμα, η μυρωδιά καπνού να είναι αισθητή σε όλο το πίσω μέρος του αεροσκάφους.

Χάρη στην άμεση επέμβαση του πληρώματος, ο νεαρός που είχε βγει τελευταίος από την τουαλέτα και προέβη στην παραπάνω πράξη εντοπίστηκε και οι αεροσυνοδοί του ζήτησαν τα στοιχεία του. Μετά την αρχική του διαμαρτυρία ο επιβάτης παρέδωσε το διαβατήριό του και συγχρόνως ενημερώθηκε πως το αδίκημα στο οποίο υπέπεσε ήταν ποινικό. Τη συνέχεια θα την αναλάβει η κυπριακή Αστυνομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...