Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

"Κουφό": Ο Ξηρός απέδρασε για τα... μάτια 27χρονης εκπαιδευτικού!

Μπορεί ο Χριστόδουλος Ξηρός και όλα τα μέλη της 17 Νοέμβρη να διακρίνονται για το «σκληρό» προφίλ τους, ωστόσο μετά την απόδραση του ηγετικού μέλους της τρομοκρατικής οργάνωσης η Αστυνομία εξετάζει όλα τα σενάρια, ακόμη και αυτό του...έρωτα.


Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα για την εξαφάνιση του Χριστόδουλου Ξηρού, ακόμη και αυτό του θυελλώδους έρωτα. Συγκεκριμένα, η Espresso υποστηρίζει πως το περασμένο καλοκαίρι όταν ο γνωστός δραπέτης είναι πάρει πάλι 9 ημέρες άδεια προκειμένου να βρεθεί σε μεγάλο πανηγύρι στην Ικαρία, φέρεται αν γνώρισε μια εκρηκτική 27χρονη εκπαιδευτικό.


Οι ίδιες πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα, αναφέρουν ότι ο Χριστόδουλος Ξηρός την ερωτεύτηκε και πέρασε όλες τις ημέρες της άδειας του κάνοντας παρέα μαζί της, ενώ πήγαιναν και βόλτες στις παραλίες και τα αξιοθέατα της Ικαρίας.

Επομένως, η ΕΛ.ΑΣ είναι αναγκασμένη να εξετάσει και αυτήν την περίπτωση, δηλαδή ο Ξηρός να μην απέδρασε για να συνεχίσει την αιματηρή δράση του, αλλά επειδή χτυπήθηκε από...τα βέλη του έρωτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...