Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Νεφώσεις, με βροχές αλλά ο καιρός θα είναι βελτιωμένος

Νεφώσεις, με βροχές στη Θεσσαλία, την Κεντρική και Ανατολική Στερεά, την Ανατολική Πελοπόννησο και το Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο, περιμένουμε την Τρίτη. 

Τα φαινόμενα σταδιακά θα περιοριστούν στην Κρήτη, ενώ στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι βελτιωμένος.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 15 βαθμούς Κελσίου στη Βόρεια Ελλάδα, από 7 έως 15 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 9 έως 16 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 7 έως 19 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 8 έως 17 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.


Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν ασθενείς και στα νότια από ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί, αλλά από το μεσημέρι και μετά στο Κεντρικό και Δυτικό Αιγαίο θα στραφούν σε βοριάδες ισχυρούς. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί ασθενείς και στον Πατραϊκό τοπικά μέτριοι έως ισχυροί.

Νεφώσεις με βροχές και βελτίωση από το μεσημέρι και μετά περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φθάσει τους 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι, στρεφόμενοι το βράδυ στον Νότιο Ευβοϊκό σε βόρειους ισχυρούς.

Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες τις πρωινές ώρες προβλέπονται στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φθάσει τους 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...