Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Απίστευτο! Δείτε πόσα έδωσε γνωστή αρχιτέκτονας του Κολωνακίου για να της λύσουν τα μάγια…

Το αστρονομικό ποσό των 11.5 εκατομμυρίων ευρώ κατάφεραν να αποσπάσουν δύο γυναίκες από γνωστή αρχιτέκτονα του Κολωνακίου έτσι ώστε να της λύσουν τα μάγια και να φέρουν πίσω τον σύντροφό της, να προστατεύσουν την υγεία της και τα οικονομικά συμφέροντά της...


Σύμφωνα με δημοσίευμα, η 53χρονη γυναίκα, γόνος γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας, μέσα σε επτά χρόνια έδωσε στην οικιακή βοηθό της και σε μια φίλη της που ισχυρίζεται ότι είναι λευκή μάγος το ποσό των 11.667.775 ευρώ.

Όλα ξεκίνησαν τον Απρίλιο του 2001 όταν ο σύντροφος της αρχιτέκτονα της ζήτησε να χωρίσουν.

Τότε η λευκή μάγος της είπε ότι διέγνωσε κίνδυνο για τη ζωή της από διάφορα τεχνάσματα μαύρης μαγείας που έχουν κάνει στην ίδια αλλά και στον σύντροφό της.

Στην κατάθεσή της η αρχιτέκτονας μεταξύ άλλων αναφέρει ότι της έδιναν ουσίες που προκαλούν απώλεια συνείδησης:

“Με εφοδίαζε (η οικιακή βοηθός) με μπουκάλια λάδι και βάζα μέλι τα οποία, όπως έλεγε, της έδινε η Ο.Λ. και με υποχρέωνε να τα χρησιμοποιώ σπίτι μου – το μεν λάδι στο φαγητό μου, από το μέλι, δε, να τρώω μια κουταλιά οπωσδήποτε κάθε πρωί. Όπως πληροφορήθηκα αργότερα, μέσα σε αυτά η Ο.Λ. είχε βάλει διάφορα ζημιογόνα για την υγεία και την ψυχολογική μου κατάσταση εκχυλίσματα βοτάνων”.

Ποια η θέση της οικιακής βοηθού:

Η οικιακή βοηθός ομολόγησε τα πάντα στην κατάθεσή της αλλά αργότερα τα πήρε πίσω ζητώντας χρήματα για να καταθέσει στη Δικαιοσύνη όλα όσα γνωρίζει. Οι δύο πλευρές έχουν ανταλλάξει αγωγές και αναμένεται η έκδοση της απόφασης του δικαστηρίου.

Η αρχιτέκτονας διεκδικεί από τις δύο κατηγορούμενες την επιστροφή των χρημάτων που της απέσπασαν όπως υποστηρίζει ενώ η “λευκή μάγος” ζητάει αποζημίωση για την ηθική βλάβη που υπέστη από τους ψευδείς και συκοφαντικούς ισχυρισμούς της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...