Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Συνεχίζεται το σίριαλ με το εξοχικό του Πάνου Καμμένου στην Ικαρία -Τι καταγγέλλει ο οικοδόμος

Δεν έχει τέλος το σίριαλ με το εξοχικό του Πάνου Καμμένου στην Ικαρία και τον τρόπο με τον οποίο βρέθηκαν τα χρήματα για να κατασκευαστεί. 


Μετά από την σκληρή αντιπαράθεση που ξεκίνησε με τον Αδωνι Γεωργιάδη και την κοινοτική επιδότηση για την εξοχική κατοικία του προέδρου των ΑΝΕΛ, έρχεται και ένα νέο επεισόδιο. Πρωταγωνιστής ένας οικοδόμος που έχει στείλει εξώδικο στον κ.Καμμένο για απλήρωτη οφειλή ύψους 27.000 ευρώ, αλλά και πως όλες οι εργασίες έγιναν -εν αγνοία του οικοδόμου- χωρίς την άδεια πολεοδομίας.


Το εξώδικο του Αλβανού οικοδόμου Αλέξανδρος Λίλα δημοσιεύεστε σήμερα στην εφημερίδα τα ΝΕΑ και σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο καταγγέλλων οικοδόμος, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων τού οφείλει 27.000 ευρώ για την ανέγερση μαντρότοιχου και άλλων εξωτερικών κατασκευών τού ανατέθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2009 από τον ίδιο τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, παρουσία της συζύγου του.

«Το έργο κατασκευάστηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα και παρελήφθη από εσάς με πολλούς προς εμένα επαίνους για την ταχύτητα κατασκευής και την ποιότητά του στο τέλος Μαρτίου 2010», αναφέρεται στο εξώδικο, όπου διευκρινίζεται πως στα έργα συμμετείχαν συνολικά έξι άτομα. Από την πλευρά του οικοδόμου επισημαίνεται ότι η συνεργασία του με τον κ. Καμμένο σε προηγηθείσες εργασίες στην εν λόγω οικοδομή ήταν άψογη.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, όμως, όπως ισχυρίζεται ο κ. Λίλα στο εξώδικο, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ άρχισε να τον «κοροϊδεύει» λέγοντάς του ότι θα τον εξοφλήσει «από τον έναν μήνα στον άλλο». Ο οικοδόμος ισχυρίζεται πως έπειτα από συνεχείς οχλήσεις του προς τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων εκείνος άλλαξε στάση απέναντί του λέγοντάς του ότι το σπίτι είναι της πεθεράς του και «άντε βρες τη να πληρωθείς».

Ο κ. Λίλα στην ίδια δήλωσή του εμπλέκει και τη σύζυγο του κ. Καμμένου αναφέροντας ότι εκείνη επικοινώνησε μαζί του και «εκμεταλλευόμενη τη μέγιστη οικονομική ανάγκη» του ζήτησε έκπτωση λέγοντάς του τα εξής: «Λόγω κρίσης, αν θέλεις να πληρωθείς αμέσως, στείλε μου ένα χαρτί που να λέει ότι σου οφείλεται το ποσό των 20.000 ευρώ». Ο οικοδόμος ισχυρίζεται ότι έστειλε το συγκεκριμένο χαρτί και παρ' όλ' αυτά δεν έλαβε χρήματα.

«Οπως εκ των υστέρων διαπίστωσα, όλες οι εργασίες έλαβαν χώρα εν αγνοία μου χωρίς την άδεια πολεοδομίας. Τούτο το αντιλήφθηκα πολύ αργότερα σε κάποια από τις τελευταίες προσωπικές μου οχλήσεις προς εσάς στο Γιαλισκάρι, όταν τυχαία διάβασα εντοιχισμένη στην υπερπολυτελή σας εξοχική κατοικία πινακίδα ότι "η παρούσα οικοδομή ανεγέρθη με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ενωσης"», προσθέτει ο οικοδόμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...