Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Καμμένος εναντίον Γεωργιάδη: Ζητά 670.000 ευρώ αποζημίωση!

Η αγωγή του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου κατά του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη συζητήθηκε σήμερα στο Πολυμελές Πρωτοδικείο της Αθήνας.
 
Η αντιδικία των δυο πολιτικών αφορά καταγγελίες του Άδωνι Γεωργιάδη ότι το σκάφος με την ονομασία ILIATORAS OF LONDON ανήκει στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ και είναι δηλωμένο ως ιδιοκτησία off-shore εταιρίας προκειμένου ο Πάνος Καμμένος να γλιτώνει φόρους.
 
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ κατέθεσε αγωγή σε βάρος του υπουργού ζητώντας αποζημίωση ύψους 670.000 ευρώ για συκοφαντική δυσφήμιση. Και οι δυο πολιτικοί ήταν παρόντες στο δικαστήριο, ενώ κάποια στιγμή προκλήθηκε ένταση μέσα στη δικαστική αίθουσα  όταν η σύζυγος του Πάνου Καμμένου, επιτέθηκε στον υπουργό λέγοντας ότι η σύζυγός του είναι στη λίστα Λαγκάρντ, με αποτέλεσμα ο κ.  Γεωργιάδης να ζητήσει την προστασία του δικαστηρίου.
 
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο Άδωνις Γεωργιάδης ζήτησε να καταθέσει ο ίδιος ως μάρτυρας, αλλά το δικαστήριο δεν έκανε δεκτό το αίτημά του. Τελικά, κατέθεσε σειρά εγγράφων καθώς και DVD που εμφανίζει τον Πάνο Καμμένο πάνω στο σκάφος υποστηρίζοντας ότι το σκάφος ανήκει σε off-shore και ότι ως το 2009 δεν υπήρχε τίποτα που να πιστοποιεί ως ιδιοκτήτη τον πατέρα του προέδρου των ΑΝΕΛ.
 
Από την πλευρά του Πάνου Καμμένου ως μάρτυρας κατέθεσε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ και διευθυντής του πολιτικού του γραφείου Ιωάννης Γιαννέλης, ο οποίος υποστήριξε ότι το επίμαχο σκάφος ανήκει στον πατέρα του προέδρου των ΑΝΕΛ Ηλία Καμμένο και δεν είναι ιδιοκτησίας off-shore εταιρίας.
 
«Καταθέσαμε όλα τα σχετικά αποδεικτικά έγγραφα για το σκάφος της οικογένειας Καμμένου, το οποιο ξεκίνησε τη δράση του μέσα από διαδοχικές off shore εταιρίες. Δυστυχώς το δικαστήριο έκρινε, όπως είχε το δικαίωμα, ότι εγω δεν έπρεπε να εξεταστώ για να απαντήσω σε όλα όσα έχω πει. Όλα όσα έχω πει ισχύουν και η Δικαιοσύνη θα κάνει το καθήκον της. Έγινε ενα επιπλέον περιστατικό. Η σύζυγος του κ. Πάνου Καμμένου ενέπλεξε τη σύζυγό μου σε άλλη μια συκοφαντία, όπως συνηθίζουν να κάνουν, και δυστυχώς το δικαστήριο δεν με προστάτεψε» δήλωσε ο υπουργός Υγείας μετά την ολοκήρωση της διαδικασίας.
 
«Τα χαλκεία είναι πλέον στα χέρια της Δικαιοσύνης. Θα υπάρξουν αποφάσεις και θα πληρώσουν ακριβά αυτοί οι οποίοι συκοφαντούν» σχολίασε, από την πλευρά του, ο Πάνος Καμμένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...