Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Υπόθεση ΤΤ: Eλεύθερος με αυστηρούς περιοριστικούς όρους ο Βαρότσης

Την Τρίτη έχει προγραμματισθεί να απολογηθεί ο κ. Κοντομηνάς στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.


Ελεύθερος με αυστηρούς περιοριστικούς όρους, 300 χιλιάδες ευρω εγγύηση, απαγόρευση εξόδου απο τη χώρα και εμφάνιση δυο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του ο πρώην αναπληρωτής γενικός διευθυντής του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, Μάριος Βαρότσης ο οποίος απολογήθηκε σημερα Δευτέρα για την υπόθεση των επισφαλών δανείων.


Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Βαρότσης, σε υπόμνημα 70 σελίδων που κατέθεσε, αρνείται όλες τις κατηγόριες, ισχυρίζεται οτι οι δανειοδοτήσεις έγιναν με βάση τις προβλεπόμενες διαδικασίες και κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει τις συνθήκες της αγοράς μετά απο τρία χρόνια. Παράλληλα χαρακτήρισε νόμιμη τη σύμβαση εξαγοράς από ΤΤ της εταιρείας έκδοσης πιστωτικών καρτών Best Line του k. Κοντομηνά.

Την Τρίτη έχει προγραμματισθεί να απολογηθεί ο κ. Κοντομηνάς στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι διαδικασίες για την έκδοση από την Τουρκία στην Ελλάδα του Άγγελου Φιλιππίδη.

Η Εισαγγελία Εφετών Αθηνών έστειλε στο υπουργείο Δικαιοσύνης όλα εκείνα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την έκδοση του κ. Φιλιππίδη και αυτό με τη σειρά του τα αποστέλλει στο υπουργείο Εξωτερικών προκειμένου να μεταφραστούν στην τουρκική γλώσσα.

Την επίσπευση των διαδικασιών για την έκδοση του τέως προέδρου του ΤΤ στην Ελλάδα ζήτησε, με έγγραφη αίτηση, που υπέβαλε στον αρμόδιο Εισαγγελέα Εκδόσεων Ιωάννη Αγγελή, ο συνήγορός του Αθανάσιος Βαρλάμης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...