Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ - Στελέχη της Χρυσής Αυγής ποζάρουν με τα όπλα τους

Χέρι-χέρι με τον Ηλία Παναγιώταρο ο δολοφόνος του Φύσσα, Γιώργος Ρουπακιάς - Σοκαριστικές φωτογραφίες του «πυρηνάρχη» της Νίκαιας, Γιώργου Πατέλη, με καλάσνικοφ και περίστροφα - Ολόκληρος ο διάλογος στους ασυρμάτους της ΕΛΑΣ το βράδυ της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι

Νέα στοιχεία τα οποία ισχυροποιούν την εικόνα της παραστρατιωτικής οργάνωσης για τη Χρυσή Αυγή θα προσκομίσουν τα εγκληματολογικά εραστήρια της ΕΛΑΣ στις ανακρτίτριες που χειρίζονται την υπόθεση της ΧΑ.


Σε αυτές τις φωτογραφίες που προέρχονται από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή του «Πυρηνάρχη» της Νίκαιας, Γιώργου Πατέλη, εμφανίζονται και κατώτερα στελέχη της ΧΑ να κρατούν όπλα - κάτι που μέχρι στιγμής είχε προκύψει μόνο για τον Ηλία Κασιδιάρη. Σε μια από τις φωτογραφίες απεικονίζεται και ένας άντρας να βάζει το περίστροφο στο κεφάλι μιας γυναίκας και να την «απειλεί».

Σύμφωνα με πληροφορίες οι φωτογραφίες προέρχονται από κατασκήνωση της ΧΑ στους καταρράκτες του ποταμού Νέδα.

 Οι φωτογραφίες δείχνουν τα στελέχη της ΧΑ να κρατούν από περίστροφα μέχρι και πολυβόλα στεκόμενα μπροστά από ελληνικές σημαίες αλλά και σημαίες με τον αγκυλωτό σταυρό.

Οι διάλογοι των αστυνομικών το βράδυ της δολοφονίας Φύσσα

Την ίδια ώρα έρχονται στο φως πληροφορίες για τον τρόπο αντίδρασης των αστυνομικών το βράδυ της δολοφονίας Φύσσα στο Κερατσίνι.

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία της δικογραφίας η στάση των αστυνομικών στο σημείο ήταν «παθητική» καθώς είχαν την πληροφόρηση από τα μέλη της ΧΑ ότι επρόκειτο για συμπλοκή με αντεξουσιαστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...