Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Πέταξε χαρταετό ο.. Βαλβέρδε

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν έχει κρύψει ποτέ ότι έχει ιδιαίτερο δέσιμο που έχει με την οικογένειά του που είναι τα... πάντα για αυτόν.

Εν τω μεταξύ, το ότι ο ίδιος είναι μόνιμα στη χώρα μας ενώ η σύζυγος και τα τρία του παιδιά στην Ισπανία, τον κάνει να περνάει πολύ χρόνο μαζί τους, όποτε του δίνεται η ευκαιρία να τους έχει κοντά του.

Η φαμίλια του Βαλβέρδε εδώ και μερικές ημέρες βρίσκεται στην Αθήνα και έκαναν μαζί πρωτοχρονιά ως οικογένεια.

Όπως αναφέρει ο «ΓΑΥΡΟΣ», την παραμονή την πέρασαν σε γνωστό μαζί της παραλίας, ωστόσο, την Πρωτοχρονιά έκαναν κάτι εντελώς ξεχωριστό. Συγκεκριμένα, χθες το μεσημέρι, ο Βάσκος τεχνικός μαζί με τη σύζυγό του και τα τρία παιδιά τους, εθεάθησαν στην πλαζ της Βούλας να πετούν χαρταετό! Παρά το γεγονός ότι η Καθαρά Δευτέρα αργεί, ο κόκκινος χαρταετός της οικογένειας του 47χρονου τεχνικού πέταξε ψηλά και ο ίδιος απολάμβανε την παρουσία και τη χαρά των παιδιών του.

Φυσικά, όπως κάνει πάντα, είχε μαζί του μία φωτογραφική μηχανή, με την οποία απαθανάτιζε τις στιγμές της οικογενειακής του ευτυχίας. Εξάλλου, λόγω της δουλειάς του, δεν έχει πολύ χρόνο να αφιερώσει στα παιδιά του. Αυτές τις ημέρες βρήκε αρκετό και δεν τον άφησε να πάει χαμένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...