Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Με καταιγίδες και τσουχτερό κρύο τα Θεοφάνεια

Με βροχές, καταιγίδες, αλλά και τσουχτερό κρύο θα εορτάσει όλη η Ελλάδα τα Θεοφάνεια, καθώς ο καιρός επιδεινώνεται από αύριο με την κακοκαιρία να αναμένεται να διαρκέσει και όλο το Σαββατοκύριακο.

Την Παρασκευή ημέρα των Θεοφανείων προβλέπεται επιδείνωση του καιρού αρχικά στην βορειοδυτική Ελλάδα, και βαθμιαία στις υπόλοιπες περιοχές με κύρια χαρακτηριστικά, τις ισχυρές βροχές και τις καταιγίδες με τους θυελλώδεις ανέμους.

Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά και από το απόγευμα και σε περιοχές της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας με χαμηλό υψόμετρο. Ωστόσο αναμένεται μικρή βελτίωση από αργά το απόγευμα των καιρικών συνθηκών.

Το Σάββατο, στην Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του Βόρειου και του Ανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα αρχικά προβλέπεται κακοκαιρία με χιόνια στα ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, βροχές και καταιγίδες στα υπόλοιπα, σταδιακά όμως τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα γίνουν παντού Βόρειοι 7 με 9 Μποφόρ, με τάση εξασθένησης το βράδυ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση και θα παραμείνει σε χαμηλά επίπεδα και τις επόμενες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...