Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012

ΚΑΛΑ ΝΕΑ: ΠΑΟ - Οι ελπίδες του 2012

Από ποιους ποδοσφαιριστές περιμένει πράγματα ο Ζεσουάλδο Φερέιρα με την αυγή του νέου έτους!

Τα οικονομικά είναι... μαύρα χάλια και όπως είναι γνωστό πολύ δύσκολα θα γίνει κάποια κίνηση, ώστε να αποκτηθεί έστω και δανεικός ποδοσφαιριστής. Αυτά είναι τα κακά νέα για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Τα καλά νέα, έχουν να κάνουν με παίκτες που μέχρι στιγμής δεν έχουν καταφέρει να τεθούν στην διάθεση του και πλέον δηλώνουν ετοιμοπόλεμοι!

Γκέργκελι Ρούντολφ: Ο Ούγγρος επιθετικός πέρασε δύσκολο χειμώνα, καθώς μετά την παρθενική του συμμετοχή κόντρα στον Ατρόμητο τον Σεπτέμβριο έμεινε εκτός για περίπου τρεις μήνες. Με την επιστροφή του έδειξε πως μπορεί να βοηθήσει αλλά θέλει χρόνο. Πήρε λεπτά συμμετοχής και πλέον οι απαιτήσεις είναι περισσότερες για τον ποδοσφαιριστή της Τζένοα που έχει μεγάλες δυνατότητες που ακόμη δεν έχει καταφέρει να δείξει. Ο Φερέιρα περιμένει να πάρει λύσεις και από τον διεθνή στράικερ.

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Ο Λάζαρος είναι εδώ και επιστρέφει πανέτοιμος για να βάλει το δικό του λιθαράκι στην προσπάθεια για τον τίτλο. Ο Πορτογάλος προπονητής πιστεύει πολύ στον 25χρονο μεσοεπιθετικό, ο οποίος ταιριάζει «γάντι» για τον ρόλο πίσω από τον Λέτο, εκεί όπου είναι και η φυσική του θέση ενώ μπορεί να παίξει και στα άκρα.

www.leoforos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...