Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Το τελευταίο "αντίο" στην Έλλη Κωνσταντουδάκη

Όλοι ήταν εκεί στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου, στους Αγίους Αναργύρους. Σκυθρωποί και θλιμμένοι…

Είπαν το τελευταίο αντίο στην δημοσιογράφο Έλλη Κωνσταντουδάκη που "έφυγε" στα 39 της χρόνια.

Ανάμεσά τους εκπρόσωποι του πολιτικού όπως επίσης του δικαστικού, δημοσιογραφικού και δικηγορικού κόσμου.

Παρόντες ήταν και αρκετοί εκπρόσωποι του αθλητικού κόσμου, όπως ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς και ο πρόεδρος της ΑΕΚ Σταύρος Αδαμίδης, που πήγαν να συμπαρασταθούν στον γνωστό αθλητικογράφο Φαίδωνα Κωνσταντουδάκη για τον πρόωρο χαμό της κόρης του, αλλά και φωτορεπόρτερ που ήρθαν να συμπαρασταθούν επίσης στον συνάδελφό τους και σύζυγο της Ε. Κωνσταντουδάκη, Στάμο Σιαφάκα.

Εκεί επίσης ήταν πολλοί φίλοι και συνάδελφοι με τους οποίους η Έλλη μοιραζόταν την καθημερινότητά της, συγγενείς της αλλά και αρκετοί γνώριμοι της από την γειτονιά των Αγίων Αναργύρων που με δάκρυα στα μάτια την αποχαιρέτησαν…

Δεκάδες ήταν τα στεφάνια που απέστειλαν εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου ανάμεσα στα οποία υπήρχε και του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά.

Τον επικήδειο εκφώνησε το μέλος του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ κος Χρήστος Κυρίτσης ο οποίος αναφέρθηκε στην προσωπικότητά της, στο πόσο αγαπητή ήταν στους συναδέλφους της και στις μεγάλες προοπτικές που είχε για την καριέρα της στην δημοσιογραφία.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 

Έφυγε σήμερα το πρωί από τη ζωή η δημοσιογράφος 'Ελλη Κωνσταντουδάκη, από σύντομη ασθένεια, σε ηλικία 39 ετών και ενώ είχε πολλά ακόμη ν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...