Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Πήγε να πατήσει αστυνομικό για να μη συλληφθεί με ναρκωτικά!

Συνελήφθησαν στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου, δυο Έλληνες, ηλικίας 32 και 36 ετών, για κατοχή και αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών. Επιπλέον στον 36χρονο ασκήθηκε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος αστυνομικού. Ειδικότερα, στην μεσαιωνική πόλη της Ρόδου, ύστερα από μεθοδική έρευνα και αξιοποίηση πληροφοριών, διαπιστώθηκε συνάντηση των συλληφθέντων για μεταξύ τους αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών.
Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης και έλεγχου, ο 36χρονος στην προσπάθεια του να διαφύγει, επιχείρησε, οδηγώντας Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, να παρασύρει αστυνομικό της Δίωξης Ναρκωτικών. Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες και στα σπίτια τους βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν τρεις πλαστικές συσκευασίες, που παρείχαν ακατέργαστη κάνναβη καθαρού βάρους 31,2 γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των 30 ευρώ ως προερχόμενο από την αγοραπωλησία ναρκωτικών, δυο κινητά τηλέφωνα ως μέσα διευκόλυνσης αγοραπωλησίας ναρκωτικών.
Επιπλέον κατασχέθηκε το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 36χρονος. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, ο οποίος τους άσκησε ποινική δίωξη για κατοχή, αγοραπωλησία ναρκωτικών και απόπειρα ανθρωποκτονίας και τους παρέπεμψε στην Ανακρίτρια Ρόδου. Την προανάκριση και τις έρευνες διεξήγαγε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...