Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Την ώρα που που οι ένοικοι έκαναν ρεβεγιόν, οι ληστές έκαναν πάρτι

Την ώρα ο κόσμος διασκέδαζε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, οι διαρρήκτες είχαν στήσει το δικό τους στα σπίτια των ανυποψίαστων πολιτών.

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε η νέα χρονιά για έναν 31χρονο στο Αρκαλοχώρι του Ηρακλείου Κρήτης, καθώς την ώρα που απουσίαζε από το σπίτι του, άγνωστοι το διέρρηξαν και άρπαξαν από μέσα μετρητά ύψους 130.000 ευρώ και κοσμήματα αξίας 4.000 ευρώ.

Στην Αμαλιάδα, οι διαρρήκτες έκαναν γυαλιά καρφιά ένα σπίτι για να αρπάξουν 700 ευρώ σε μετρητά, δύο τηλεοράσεις, δερμάτινα μπουφάν, παλτό, τσάντες, παπούτσια, κουβέρτες, παπλώματα, πετσέτες, τραπεζομάντηλα, ακόμη και μαχαιροπίρουνα.

Στην Κω, άγνωστος παραβίασε την πόρτα του σπιτιού μιας 44χρονης γυναίκας και άρπαξε τρεις χρυσές λίρες και δυο φορητούς υπολογιστές συνολικής αξίας 1.600 ευρώ, καθώς και 100 ευρώ.

Και στον Καρδαμά Ηλείας δράστες εισέβαλαν από το παράθυρο και άρπαξαν 600 ευρώ, ρούχα, κουβέρτες, σεντόνια, παπλώματα, ηλεκτρικά είδη και τρόφιμα, συνολικής αξίας άνω των 3.000 ευρώ.

Και στην Ηλεία όμως οι ληστές έκαναν... ρεβεγιόν, αφού χτύπησαν σε ένα αγρόκτημα στο Τραγανό και άρπαξαν από το κοτέτσι 12 γαλοπούλες και 50 κότες αξίας 1.500 ευρώ. Στο Ρουπάκι Ηλείας κάποιοι άρπαξαν 11 προβατίνες, πέντε αρνιά και οκτώ κότες συνολικής αξίας 2.500 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...