Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

Μπαράζ συλλήψεων για τζόγο σε όλη την Ελλάδα

Δεν άφησαν τους τζογαδόρους να γιορτάσουν την Πρωτοχρονιά οι αστυνομικές υπηρεσίες σε όλη τη χώρα! Με αλλεπάλληλες εφόδους οδήγησαν στον εισαγγελέα συνολικά 25 άτομα και κατέσχεσαν περισσότερα από 15.000 ευρώ!


Στη Λάρισα, οι άνδρες της Ασφάλειας εντόπισαν ένα καφενείο όπου είχαν τεθεί σε λειτουργία 13 υπολογιστές που έπαιζαν τα απαγορευμένα παιχνίδια «φρουτάκια» και «τρίλιζα» και όχι μόνο.
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν την 40χρονη Σέρβα προσωρινά υπεύθυνη και δυο Έλληνες παίκτες ηλικίας 65 και 56 χρόνων, ενώ αναζητούν την 61χρονη ιδιοκτήτρια. Μαζί με τους υπολογιστές και τις περιφερειακές συσκευές τους, κατασχέθηκαν 55,65 ευρώ, δυο ζευγάρια ζάρια, 18 τράπουλες και πλήθος αποδείξεων με συνολικό ποσό 10.885 ευρώ.

*** Άλλο ένα μίνι καζίνο εντοπίστηκε στο Ίντερνετ καφέ μιας 49χρονης Ρουμάνας στο Βόλο και συνελήφθησαν η ιδιοκτήτρια, η 30χρονη Ελληνίδα προσωρινά υπεύθυνη και δυο Έλληνες παίκτες ηλικίας 62 και 40 χρόνων. Οι 16 υπολογιστές και ο κεντρικός server με τον οποίο ήταν συνδεδεμένοι για να παίζουν «φρουτάκια», κατασχέθηκαν μαζί με δυο διακόπτες ενεργοποίησης και 1.316,5 ευρώ που προέρχονταν από τη διενέργεια τυχερών παιχνιδιών.

*** Στη Αγιάσο της Λέσβου, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας κατάφεραν διπλό χτύπημα στον παράνομο τζόγο. Σε ένα κατάστημα συνέλαβαν τον 52χρονο ιδιοκτήτη που είχε επιτρέψει να παίζουν μπαρμπούτι δύο θαμώνες ηλικίας 39 και 45 χρόνων και κατέσχεσαν δυο ζάρια και ένα δερμάτινο ποτήρι. Σε ένα άλλο τον 43χρονο ιδιοκτήτη και έξι πελάτες ηλικίας 21 ως 42 χρόνων που έπαιζαν το απαγορευμένο παιχνίδι «21». Κατασχέθηκαν η τράπουλα και συνολικά 611 ευρώ, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης.

*** Σε ένα δημοτικό διαμέρισμα του δήμου Αρχανών – Αστερουσίων, άνδρες του Τ.Α.Ε. Μεσσαράς έκαναν έλεγχο στην καφετέρια ενός 44χρονου και έπιασαν στα πράσα πέντε θαμώνες ηλικίας 22 ως 56 χρόνων που έπαιζαν το παράνομο τυχερό παιχνίδι πόκας “Texas Hold’em”. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, ενώ κατασχέθηκαν 418 ευρώ και μία τράπουλα.

*** Σε διαμορφωμένο χώρο σε ένα καφενείο στο κέντρο της πόλης των Χανίων οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έπιασαν με τα ζάρια στα χέρια τον 58χρονο υπεύθυνο και δύο θαμώνες ηλικίας 63 και 39 χρόνων που έπαιζαν μπαρμπούτι. Πάνω στην τσόχα κατασχέθηκαν τα ζάρια και 655 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...