Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

Πρωτοχρονιά με κρύο & καταιγίδες

Αυξημένες νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα με τοπικές βροχές κυρίως στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα και το Αιγαίο, περιμένουμε την Πρωτοχρονιά . Τοπικές καταιγίδες θα σημειωθούν στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της Στερεάς και της Πελοποννήσου.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 9 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 6 έως 9 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 8 έως 12 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 8 έως 14 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 9 έως 17 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι και στο υπόλοιπο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι και τοπικά στο Βόρειο και Νοτιοδυτικό Αιγαίο ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και στον Πατραϊκό ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις.

Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια του νομού, περιμένουμε την Πρωτοχρονιά στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 12 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι στο Σαρωνικό και μέτριοι και πρόσκαιρα ισχυροί στο Νότιο Ευβοϊκό.

Αυξημένες νεφώσεις με περιορισμένη ορατότητα, περιμένουμε την Πρωτοχρονιά στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 8 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς.

Πηγή: meteo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...