Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Ποιοι δρόμοι κλείνουν στην Αθήνα την ημέρα των Θεοφανείων

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ανακοίνωσε η τροχαία για τη Δευτέρα 6 Ιανουαρίου, την ημέρα των Θεοφανείων, λόγω των προγραμματισμένων εκδηλώσεων στη Δεξαμενή του Δήμου Αθηναίων, στο Κολυμβητήριο του Εθνικού Γυμναστικού Συλλόγου και της Τελετής του Αγιασμού των Υδάτων στον Κεντρικό Λιμένα Πειραιά.


Έτσι σύμφωνα με την τροχαία τη Δευτέρα 6 Ιανουαρίου του 2014 οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα πραγματοποιηθούν θα έχουν ως εξής:


Στην περιοχή του δήμου Αθηναίων Α) Απαγόρευση της στάσης & στάθμευσης των οχημάτων κατά τις ώρες 06.00 έως 12.00, καθώς και διακοπή της κυκλοφορίας αυτών κατά τις ώρες 09.00 έως 11.00, στις οδούς:
Σκουφά, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ομήρου και Δημοκρίτου
Δημοκρίτου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Σόλωνος και Σκουφά
Λυκαβηττού, σε όλο το μήκος της
Γλύκωνος, στο τμήμα της μπροστά από τη Δεξαμενή

Φωκυλίδου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Γλύκωνος και Πινδάρου Β) Απαγόρευση της στάσης & στάθμευσης των οχημάτων, καθώς και διακοπή της κυκλοφορίας αυτών κατά τις ώρες 09.00 έως 12.00, στις οδούς:

Σκουφά, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Σίνα και της Πλατείας Φιλικής Εταιρείας
Πλατείας Φιλικής Εταιρείας, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Τσακάλωφ και Σκουφά
Ηροδότου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Πατριάρχου Ιωακείμ και της Πλατείας Δεξαμενής
Ηρακλείτου, στο τμήμα της μεταξύ της Πλατείας Δεξαμενής και της οδού Σκουφά

Πατριάρχου Ιωακείμ, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Τσακάλωφ και Ηροδότου. Γ) Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων και των συρμών του ΤΡΑΜ

Για τον αναγκαίο χρόνο διέλευσης της πομπής από τον Ι.Ν. Αγ. Φωτεινής Ιλισσού στο Κολυμβητήριο του Εθνικού Συλλόγου και επιστροφή της στον Ιερό Ναό, στην Λ. Βασ. Όλγας, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας

Κατά τις ώρες 09.00 έως 12.00 στην οδό Αρδηττού, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βασ. Σοφίας και της οδού Αθ. Διάκου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την οδό Καλλιρρόης. Στο δήμο Πειραιά

Απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων κατά τις ώρες 06.00 έως 13.00 και διακοπή της κυκλοφορίας αυτών κατά τις ώρες 09.00 έως 13.00 στις κάτωθι οδούς:
Βασ. Γεωργίου, στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Ηρ. Πολυτεχνείου και Εθν. Αντιστάσεως
Ακτή Μιαούλη, στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Βασ. Γεωργίου και 2ας Μεραρχίας
Εθν. Αντιστάσεως, στο τμήμα της, μεταξύ των οδών Βασ. Γεωργίου και Τσαμαδού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...